Kataloog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.05.2023 05:05

Väiksemad voolu lahendused on trendiks

Paljudel turgudel näeme üleminekut miniatuursuse suunas. Näiteks laboratooriumides muutub tööruum üha kallimaks. Väiksendamine ja ruumipinna vähendamine... see on trend. Kõigil on sama eesmärk: kulude kokkuhoid.

Kuidas see mõjutab meie voolujuhtimislahendusi? Väikesed vooluhulgamõõtjad ja kompaktsed, minimaalsete mõõtmetega rõhuregulaatorid sobivad sellesse ruumi vähendamise suundumusse. Seetõttu kavandame pidevalt uusi, väiksemate mõõtmetega tooteid.

Miks on voolulahenduste jalajälje vähendamine oluline?
Olles töötanud nii bioteaduste kui ka analüütilises tööstuses, on mind inspireerinud üha kasvavad nõudmised väikese jalajälje järele. Juba aastaid on olnud pidev suundumus, et labori kinnisvara on muutunud üha kallimaks, mis on viinud vooluinstrumentide jalajälje vähendamiseni.

Jalajälje vähendamise tugevaks tõukejõuks on olnud NeSSi süsteemi algatus, mis on kaubanduslikult tuntud Parker IntraFlow ja Swagelok MPC nime all. Bronkhorsti kõige kompaktsemad instrumendid, IQ+FLOW seeria, on inspireeritud sellest algatusest. Sisemiste ehitusplokkide - nagu andurid ja ventiilid - 17 mm x 17 mm suuruse jalapinnaga õnnestus meil hoida see isegi väiksem kui universaalne 1,5" x 1,5" NeSSI paigutus.

Kompaktsed voolu- ja rõhulahendused
Kuna me teame, et jalapinna vähendamine ja kulude kokkuhoid on bioteaduste, biotehnoloogia ja analüütika turgudel ülioluline, jätkame selliste toodete väljatöötamist, mis vastavad nendele nõuetele koos soovitud jõudlusega. Meie vooluaparaatide väike ruumala on juba aastaid olnud meie tähelepanu keskmes.

Meie uusim tootesarja laiendus on osa IQ+FLOW rõhuregulaatorite seeriast. Uued rõhuregulaatorid, millel on meediaisolatsiooniga rõhuandurid, saavad hakkama palju laiema hulga erinevate keskkondadega, nagu heelium, vesinik, hapnik, metaan, niiskus, söövitavad gaasid ja tuleohtlikud gaasid. Lisateave nende rõhuregulaatorite kohta.
IQ+FLOW, kompaktne rõhuregulaator

Mitmekordsed voolulahendused laiendatud funktsionaalsuse jaoks
Kui töötate oma süsteemi täieliku ümberprojekteerimise kallal ja teil on võimalus lisada uusi tehnoloogiaid, võite otsustada kasutada mitmekordseid voolulahendusi ja lisada oma süsteemile rohkem funktsionaalsust.

Analüüsiseadmed on hea näide keerukast voolusüsteemist, mis võib kasu saada laiendatud funktsionaalsusega manifold flow lahendustest, lisades rõhuandurid, vooluandurid, ventiilid ja keerukamad vooluteed.
Manifold flow solutions

Innovatsioon MEMS-kiibitehnoloogiaga
Anduritehnoloogia suurus ja funktsioon on tingitud mõõtmispõhimõtte füüsikalistest omadustest. Seega pidime jalajälje muutmiseks uurima alternatiivseid mõõtmistehnoloogiaid.

Koostöös Hollandi rakendusuuringute organisatsiooniga TNO töötasime välja väga kompaktsete voolumõõtjate ja rõhuregulaatorite sarja, mis põhineb MEMS (Micro-Electro-Mechanical Systems) kiibitehnoloogial. See võimaldab meil pakkuda täisfunktsionaalseid mõõteriistu minimaalse suurusega 20 x 40 mm, mis on palju väiksem kui tavaliste vooluhulgamõõtjate ja rõhuregulaatorite pindala.

Kohandatud voolulahendused
Voolu- ja rõhuandurid, sealhulgas proportsionaalventiilid, sulgemisventiilid ja filtrid, on saadaval kompaktsetena, nagu Lego. See annab meile võimaluse kohandada teie kompaktsed mitmekanalilised voolusüsteemid just selliseks, nagu te neid vajate.

Kuidas saate sellest kasu?

  • Kompaktne kokkupanek tagab ruumitõhususe
  • Ülevalt paigaldatavad ja küljepordiga moodulid, mis on kergesti ligipääsetavad
  • Juhtimisfunktsioonis ei tehta kompromisse
  • Eeltestitud "Plug and Play" kollektorikomplektid, mis vähendavad kliendi testimisnõudeid
  • Analoog- või digitaalkommunikatsioon
Kui te arvate, et kohandatud voolulahendus vastab teie vajadustele, siis andke meile teada ja esitage meie meeskonnale väljakutse.

Veel uudiseid

mASS-STREAM™ gaasivoolumõõtjad ja kontrollerid
IQ + FLOW® seeria laiendamine meediaisolatsiooniga anduritega
Kiire ja stabiilne, tõestatud ja täpne
Les appareils de la gamme MASS-STREAM™ fonctionnent sur la mesure directe du débit (sans by-pass) selon le principe de l'anémométrie à température constante