Kataloog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

FLEXI-FLOW Compact seeria laiendamine

Täiustatud multifunktsionaalsed gaaside massivoolumõõturid/kontrollerid

Tuginedes tunnustatud FLEXI-FLOW Compact-seeria edule, esitab Bronkhorst ulatusliku tootesarja laienduse, mis pakub võrreldamatult mitmekülgset ja täpset gaasivoolu mõõtmist ja kontrolli. FLEXI-FLOW Compact seab uue standardi kompaktsuse, funktsionaalsuse ja kohandatavuse osas, rahuldades täpsuse ja tõhususega mitmesuguseid rakendusi.

FLEXI-FLOW Compact-seeria uusim versioon tutvustab mitmeid uuenduslikke mudeleid ja funktsioone, sealhulgas seadmeid, mis on kohandatud madalamatele vooluhulkadele alates 0-5 mln /min. Lisaks sellele sisaldab seeria nüüd ka allapoole paigaldatavaid mõõteriistu rakenduste jaoks, kus on vaja paigaldada need ülesse, ning vooluregulaatoreid, mis on varustatud integreeritud sulgemisventiilidega, et tagada suurem lekkekindlus või võimaldada avarii väljalülitamist. FLEXI-FLOW Compact-seeria üks peamisi täiustusi on EtherNet-kommunikatsiooni kasutuselevõtt, mis pakub kaasaegse tööstuskeskkonna jaoks sujuvat ühenduvust ja integreerimisvõimalusi.

Uued mudelid, nagu ka algsed FLEXI-FLOW Compact seadmed, kasutavad ainulaadset läbiva kiibiandurit koos järeleproovitud möödavoolutehnoloogiaga. Need soojusmassivoolumõõturid ja -regulaatorid on erakordselt tõhusad, kuna nende mõõtmed on võrreldes traditsiooniliste seadmetega 35% väiksemad, mis teeb neist turu väikseimad kuni 20 ln/min vooluhulga puhul.

Täiustatud anduritehnoloogia tagab mitte ainult stabiilse voolujuhtimise, vaid ka kiire reageerimisaja, mis on väiksem kui 150 ms, hõlbustades täpset juhtimist isegi dünaamilistes protsessitingimustes. Integreeritud temperatuuri ja rõhuandurid koos integreeritud gaasiandmebaasiga tagavad võrratu täpsuse erinevate protsessiparameetrite korral, mistõttu on FLEXI-FLOW Compacti seadmed kohandatavad paljude rakenduste jaoks. Lisaks pakuvad mõõteriistad põhjalikke seire- ja juhtimisfunktsioone, sealhulgas integreeritud temperatuuri ja rõhuandureid, USB-C-porti lihtsaks seadistamiseks, lisavarustusena saadavat Bluetooth-sidet
parema ligipääsetavuse tagamiseks ning NAMURi oleku näitamist värviliste valgusdioodide ja digitaalsete väljundparameetrite kaudu.

FLEXI-FLOW Compact seeria pakub ainulaadset paindlikkust konkreetsete rakendusnõuete täitmiseks, olenemata sellest, kas tegemist on eelkonfigureeritud mudelite, valmislahenduste või kohandatud mitmekanaliliste süsteemidega. Tänu tasuta ja intuitiivsetele tarkvaravahenditele seadistamiseks, diagnostikaks ja prognoositavaks hoolduseks tagab Bronkhorst õmblusteta integreerimise ja optimaalse jõudluse erinevates tööstuskeskkondades.

Kogemused Bronkhorsti laiendatud FLEXI-FLOW Compact-seeriaga on järgmine areng massivooluhulga juhtimises - täpsuse, mitmekülgsuse ja tõhususe uuesti määratlemine gaasivooluhalduses.

Veel uudiseid

mASS-STREAM™ gaasivoolumõõtjad ja kontrollerid
IQ + FLOW® seeria laiendamine meediaisolatsiooniga anduritega

Paljudel turgudel näeme üleminekut miniatuursuse suunas. Näiteks laboratooriumides muutub tööruum...

Kiire ja stabiilne, tõestatud ja täpne
Les appareils de la gamme MASS-STREAM™ fonctionnent sur la mesure directe du débit (sans by-pass) selon le principe de l'anémométrie à température constante