Kataloog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

13.05.2023 00:05

Püsiv tööstuslik lift naabruskonna jaoks

GEDA sai loa paigaldada uue tööstusliku lifti Euroopa suurimale suhkrutoodete tarnijale. Südzucker AG-s on nüüd paigaldatud alaline seade, mis pakub suurt leevendust.

Südzucker Groupi tehas Rain am Lechi "lillede linnas" on alates 1957. aastast tootnud suhkrut kogu Euroopale. Švaabimaa ja Ülem-Baieri piirialal asuv tehas on alati seisnud innovatsiooni ja tulemuslikkuse eest. Naaberettevõte GEDA GmbH Asbach-Bäumenheimis, mis asub vaid 12 km kaugusel, on tegutsenud juba veidi kauem.

Ehitus- ja tööstustõstukite tootja on seal tegutsenud juba üle 90 aasta ja valmistab "Made in Germany" lifte alates väikestest veotõstukitest kuni suurte tööstustõstukiteni. Nimi GEDA tähistab kvaliteeti, oskusteavet ja pädevust ehitusmasinatööstuses ja ehitusplatsidel. Head suhted piirkondlikult asuvate naaberettevõtetega on ettevõtte kultuuris kindlalt juurdunud.
Igal aastal saab Rain am Lechis toota mitu tuhat tonni suhkrut.
kampaania ajal septembrist jaanuarini töötavad töötajad 24 tundi päevas, et selle tohutu töökoormusega toime tulla. See tähendab, et ühe Saksamaa kodaniku aastane suhkruvajadus saab toodetud vähem kui kahe sekundiga. Selle tootmise jaoks vajab tehas silosid, milles on üle 100 000 tonni suhkrut. Selleks, et kaup tootmisalast silodesse jõuaks, on vaja erinevaid konveierilinte ja seadmeid nn liftitornis. GEDA SH 500 paigaldati komplekspuhastuse tööriistade, abivahendite ja inimeste transportimiseks, samuti hooldustööde tegemiseks tehaseosade vastavasse kohta ja silode lakke. Kuni 500 kg või kuue inimese vedu saab teostada lihtsalt, ohutult ja kiiresti. See GEDA tõstuk tagab sujuva transpordi täpselt soovitud kohta. Hooldus- ja hooldustööde tõhusamad töövõtted võimaldavad suurt aja- ja kulusäästu. Kolmnurkne mast koos tõstukiga on paigaldatud torni välisküljele, mis säästab torni sees palju ruumi võrreldes varasema tõstukiga sees. Kolmnurkne mast on paigaldatud 43,4 m kõrgusele ja tagab nõutava 38,6 m tõstekõrguse. Kuna konveieril tuleb sageli kiiresti teha hooldustöid, on kiire transport vajalik.
Seega saab seda tööstuslikku tõstukit kasutada kiirusega 40 m/min. GEDA SH on keskkonnatingimustega suurepäraselt kohandatud ja veenab ka kõige karmimates tingimustes. Seetõttu kasutatakse seda seadet ka tsemenditehastes, asfaldisegamisettevõtetes, keemiatehastes või avamererajatistes ja palju muud. Mitte ainult kohalik lähedus ei veennud klienti selles projektis GEDAga töötama, vaid ka ehitus- ja tööstustõstukite tootja aastatepikkune kogemus oli otsustuskriteeriumiks. Erisoovid ja spetsifikatsioonid olid probleemideta teostatavad.
Ükskõik, kas etteantud minimaalne vahekaugus 2 m x 1,7 m või nõutav spetsiaalne liftikabiin kahe käsitsi juhitava vertikaalse ukse ja vaateaknaga - GEDA-l oli lahendus kõigele. Lisaks korrusele peab see seade teenindama veel kahte korrust.
Äripiirkond Donau-Ries võib end lugeda Saksamaa majanduslikult tugevaimate piirkondade hulka.
Sellele tugevale majanduskasvule aitab kaasa ka siinsete ettevõtete vaheline koostöö ja vahetus
. Eriti iseloomulikud on tugev keskklass ja kõige erinevamad tööstusharud ning kõrgelt spetsialiseerunud ettevõtted.

Veel uudiseid

Mitmed GEDA seadmed aitavad valmis ehitada eksklusiivseid kortereid uues Praha hoonekompleksis.

15.03.2024 01:05

AEG UUE PEATÜKI JAOKS
GEDA Centrali uus peatükk on alanud

04.03.2024 01:05

AEG UUE PEATÜKI JAOKS
GEDA avab uue peatüki 29. veebruaril 2024 SAVE THE DATE - 29.02.2024. Sel päeval avame GEDA uue peatüki eksklusiivse veebisündmusega.
23 GEDA seadet kasutusel ulatuslikel renoveerimistöödel Praha haiglas Motolis
GEDA transpordiplatvormid aitavad kaasa ajaloolise Zagrebi katedraali edukale renoveerimisele.
Frederiksborgi loss Taanis läbib ulatusliku renoveerimise GEDA liftidega