Kataloog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

12.07.2023 01:07

GEDA 2 PK-ga oma ehitusplatsil kõrgele sihikule jõudmine

Ka GEDA uue hoone ehitusplatsil toetavad ehitustöid ettevõtte enda seadmed


Saksa ehitus- ja tööstuslike liftide tootja GEDA GmbH kasutab ka oma "Made in Germany" seadmeid uue
haldushoone ehitamisel. Asbach-Bäumenheimis kasutatakse GEDA 2 PK-d, et kraanaoperaatorit turvaliselt oma töökohale transportida.

Uus GEDA administratiivhoone GEDA 2 PK on juba suutnud veenda lugematutel rahvusvahelistel ehitusplatsidel, näiteks Prantsusmaal asuva avamere tuulepargi ehitusel. Seal paigaldati 16 GEDA 2 PK kraanaoperaatori tõstukit partneri Uperio rendipargist, et tuua kraanaoperaatorid ohutult ja tõhusalt oma töökohale.
GEDA GmbH ei ole oma ehitus- ja tööstusliftidega esindatud mitte ainult rahvusvaheliselt, vaid ka oma kodulinnas Asbach-Bäumenheimis. Siin on 6000 m2 büroopinda, mis pakub töökohti umbes 220 töötajale ja avalikkusele avatud restorani. Valminud administratiivhoones ühendab korruseid püsivalt paigaldatud GEDA lift, millest saab uue hoone keskne osa. Pärast aprillis toimunud kere valmimise tähistamiseks korraldatud katusepidu jätkub töö ning hoone peaks valmima ja kasutusele võetama 2024. aasta kevadel.

GEDA 2 PK kõrgel kõrgusel
Ehitusplatsil kasutatakse GEDA 2 PK-d selleks, et tuua kraanaoperaator ohutult oma töökohale. Mõnes riigis, näiteks Madalmaades, Prantsusmaal ja osades Skandinaavia riikides on juba praegu kohustuslik, et kraanaoperaatorile tuleb anda abivahend üle 30 meetri kõrgusele ronimiseks. Teised riigid järgivad selliseid eeskirju ja määrusi. GEDA 2 PK pakub siinkohal optimaalset lahendust. Seda arvavad ka kliendid, keda GEDA 2 PK on oma paindlikkuse ja ohutusega veennud juba umbes 25 aastat. GEDA kraanaoperaatoritõstuki eripära on selle ühilduvus iga kraanamargiga, mis annab rendiettevõtetele tohutu eelise. Sõltuvalt kliendi vajadustest saab GEDA 2 PK hakkama erinevate kõrgustega kuni
150 meetri kõrgusele. GEDA ehitusplatsil tuuakse kraanaoperaator umbes 30 m kõrgusele, enne kui ta sõidab viimased paar meetrit kraanaoperaatori kabiini. GEDA 2 PK patenteeritud komponendid, nagu näiteks patenteeritud kiiresti vabastatavad redeliosad ja integreeritud patenteeritud kaablikanal, muudavad ka kraanaoperaatori tõstmise eriliseks.
Kiirusega 24 m/min jõuab tõstuk kiiresti sihtkohta ja säästab vaevarikka ronimise. GEDA 2 PK abil ei ole kraanaoperaator mitte ainult viis korda kiirem ja läbib vahemaa lühima ajaga, vaid ka töötajate tervis on kaitstud. Näiteks 60 m kõrguse puhul kuluks kraanaoperaatoril ilma tõstukita umbes 12,5 minutit ja ta oleks füüsiliselt väga koormatud, samas kui GEDA 2 PK-ga on ta turvaliselt ja probleemideta töökohal. See suurendab tõhusust ehitusplatsil. See eelis võib ka võidelda oskustööliste puuduse vastu, sest lihtne tõstetransport võimaldab töötajatel kauem oma tööd teha ja ka vanemad töötajad saavad jätkata tööd
oma ametis. Tööandjad, kes pakuvad selliseid töövahendeid, on taotlejate jaoks palju atraktiivsemad ja on konkurentide ees paremad. Ka tööriistade või materjalide vedamine hooldustöödel ei ole kraanajuhi tõstukiga probleemiks ning vähendab tohutult vigastuste ja kukkumise ohtu.
GEDA 2 PK abil on tagatud mitte ainult tervis, vaid ka vajalik ohutus. Üles jõudes avaneb 1,1 x 0,6 m suurune tõstekorpus ja avaneb väike külgmiste kaitsevahenditega kaldtee, mis koos kraana põranda turvauksega võimaldab turvalist läbipääsu. Lisaks sellele tagavad kiirusest sõltuv ohutuspidur ja elektrilised turvaelemendid ohutuse ja kaitsevad käitamisvigade eest. Hädaolukorras võib kraana operaatoritõstuk osutuda ka elupäästjaks, sest
GEDA 2 PK-ga saab transportida 2 inimest või maksimaalselt 200 kg ja seega abi üles saata. Eriti siis, kui kraanaoperaator ei saa ise aidata või end vabastada, loeb siin iga minut. GEDA 2 PK võib mitte ainult päästa elusid, vaid on ka lihtsam ja kuluefektiivsem abivahend hädaolukordades, sest helikopteritega päästetööde korral tekivad tööandjale tohutud kulud.
Rohkem GEDA tooteid ehitusplatsil. Lisaks GEDA 2 PK-le kasutatakse ehitusplatsil ka Saksa kvaliteeditootja transpordiplatvormi GEDA 3700 Z/ZP. Nii nagu GEDA LIFT 250 COMFORT, toob ka see transpordiplatvorm raskeid materjale ehitusplatsile. Mahukate ja raskete materjalide lihtne transport muudab töö ehitusplatsil palju lihtsamaks.

Veel uudiseid

Mitmed GEDA seadmed toetavad Norra pealinna raekoja renoveerimistöid


Norra pea...

GEDA SH1000 US tegevuses New Orleans'i sadamas
Kaks GEDA 3700 Z/ZP toetavad uue riikliku haigla ehitamist


asbach-Bäumenheimi GEDA GmbH jaoks startis 2024. aasta firmajooksul 18 osalejat Saksa...

GEDA Multilift P22 Premium abimeheks Inglismaa suuruselt teises linnas
Mitmed GEDA seadmed aitavad valmis ehitada eksklusiivseid kortereid uues Praha hoonekompleksis.