Kataloog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

18.07.2023 00:07

GEDA transpordiplatvorm Donau-Riesi kesklinnas

GEDA alaline transpordiplatvorm toetab Donauwörthis asuvate ülitundlike kaamerasüsteemide igapäevast transporti

Saksa ehitus- ja tööstuslike liftide tootja GEDA GmbH Asbach-Bäumenheimist Baierimaal võib toetada naaberettevõtet Donauwörthis.


Hea koostöö tasub end ära

Juba üle 90 aasta on GEDA GmbH olnud ettevõte, kelle poole pöörduda, kui tegemist on tõhusa ja turvalise juurdepääsuga kõrgustele, mille kvaliteet on ainulaadne "Made in Germany". sama kehtib ka vaid 10 km kaugusel asuva Telemeter Electronici kohta, mis on sertifitseeritud müügi-, arendus-, tootmis- ja teenindusettevõte alates 1964. aastast. See rahvusvaheliselt tegutsev ettevõte pakub laia valikut elektroonilisi ja mehhatroonilisi komponente, samuti seadmeid ja süsteeme, millel on aastatepikkune kogemus erinevates rakendustes koos vajaliku oskusteabe ja lahendustele orienteeritud mõtteviisiga. Teine valdkond on väga hästi stabiliseerivad infrapunakaamerasüsteemid, mis kuuluvad maailma parimate hulka. Need kaamerasüsteemid sobivad ideaalselt erinevate stsenaariumide luureks ja järelevalveks tänu oma suurele stabiilsusele ja väga suurele ulatusele. Tüüpiliste rakenduste hulka kuuluvad droonid, helikopterid või õhusõidukid. Telemeter Electronic pakub siinkohal nii kasutuskoolitust kui ka hooldust ja remonti otse Donauwörthis.


Väljaspool kõrgusi

Mitte ainult lennundustööstus ei taha kaameraid viia peadpööritavatesse kõrgustesse, vaid ka Telemeter Electronic vajab tuge kaamerate kõrgtranspordiks. Siin oli ilmselge, et abi pakub naabruses asuv keskmise suurusega ehitus- ja tööstuslik tõstukitootja GEDA GmbH. Hoolduseks või hoolduseks lattu toimetatud kaamerad tuleb iga päev transportida Telemeter Electronici ettevõtte peakorteri esimesele korrusele. Seal saab seejärel teostada vajalikke
hooldus- ja hooldustöid. Seejärel kontrollitakse kaameraid, mis on vajaliku suure vaatevälja tõttu võimalik ainult teatud kõrgusel. Seda saab teha läbi akna, et saada vajalik vaateväli.
Sageli 80 kg kaaluvate kaamerate transportimine teisele korrusele ilma abivahenditeta on ohtlik ja kurnav. Seetõttu oli seda olulisem paigaldada püsiv transpordiplatvorm.
Selleks kasutati piiratud ruumi tõttu kohapeal GEDA 300 ZP P. Tänu ruumi säästvale platvormi suurusele (1,35 m x 0,95 m) transpordib tõstuk usaldusväärselt ja turvaliselt kuni 500 kg materjali ja 300 kg inimest või 3 inimest üles ja alla. GEDA 300 ZP P eelised ilmnevad eelkõige kitsastes ruumides: tänu kokkupandavale platvormile ja kompaktsele konstruktsioonile ei ole võimalikele rakendustele peaaegu mingeid piiranguid. Tõstuki kiirus kuni 12 m/min ja kuni 50 m pikkune veokõrgus muudavad üldpaketi täiuslikuks. Tänu sellele transpordiplatvormile säästab
nüüd mitte ainult palju aega igapäevatöös, vaid kaitseb eelkõige töötajate tervist. Väärtuslike kaamerate transportimist tarnimisest esimesele korrusele saab teha ohutult, ilma neid kahjustamata. See ülesanne on transpordiplatvormi jaoks lapsemäng. Umbes 3,5 m pikkune transpordikõrgus on hõlpsasti kaetud ja ka kandevõime on piisav. Isegi nii madalal töökõrgusel on see püsiv seade kasumlik, mis on igapäevases kasutuses märgatav.


Kindlalt kehtestatud

GEDA transpordiplatvormid, mis on turul juba 25 aastat juurdunud, on asendamatud nii alaliste kui ka ajutiste toodete sektoris. Paindlikud ja usaldusväärsed ajutised GEDA transpordiplatvormid tulevad toime peaaegu iga ehitusplatsil esineva väljakutsega. Sama asendamatud on ka alalised transpordiplatvormid, mis on spetsiaalselt kavandatud erinevate tööstusharude vajaduste rahuldamiseks. Nagu ka Telemeter Electronici puhul, aitavad GEDA alalised seadmed transportida materjali ja inimesi. Kuid ka avameresaartel või tsemendisektoris on olemas GEDA optimaalne lahendus, mis trotsib ka kõige karmimaid keskkonnatingimusi.

Veel uudiseid

Mitmed GEDA seadmed toetavad Norra pealinna raekoja renoveerimistöid


Norra pea...

GEDA SH1000 US tegevuses New Orleans'i sadamas
Kaks GEDA 3700 Z/ZP toetavad uue riikliku haigla ehitamist


asbach-Bäumenheimi GEDA GmbH jaoks startis 2024. aasta firmajooksul 18 osalejat Saksa...

GEDA Multilift P22 Premium abimeheks Inglismaa suuruselt teises linnas
Mitmed GEDA seadmed aitavad valmis ehitada eksklusiivseid kortereid uues Praha hoonekompleksis.