Kataloog

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Jätkusuutlikkus fookuses - uus Dunkermotoreni kliendiajakiri

Liikumisajakirja "mo" uus number keskendub sellele, mis on tegelikult oluline: Meie keskkond

AMETEKi kaubamärgiks olev Dunkermotoren on oma kliendiajakirja "mo" seitsmenda numbri jaoks välja mõelnud midagi väga erilist. Uues formaadis atraktiivselt esitletud ajamitehnika tootja annab pilgu kulisside taha ja selgitab lugejatele, kuidas jätkusuutlikkuse teema läbib ettevõtet.

Dunkermotorenis ei trimmita mitte ainult mootoreid, vaid kogu toote loomise protsessi. "Jätkusuutlikkus on meie jaoks keskse tähtsusega. Iga päev töötame Dunkermotorenis mitmel viisil, et vähendada oma süsinikujalajälge ja anda üha suurem panus keskkonnakaitsesse - nii ettevõtte kui ka üksikisikutena," ütleb Dunkermotoreni kontserni tegevdirektor Uwe Lorenz.

Uue kliendiajakirjaga annab ettevõte üksikasjalikku teavet selle kohta, kuidas ta realiseerib jätkusuutlikkuse ideed kõigis Dunkermotoreni kontserni valdkondades.

Olgu selleks EGS Automationi kasutatavate Yaskawa robotite energia taaskasutamine, ressursisäästlik mootorikäitumine tänu nutikale nexofoxi teenusele või lühikeste tarneahelate abil Dunkermotoreni ja MAE mootoritootmises, iga kontserni liige annab oma panuse jätkusuutlikkuse suurendamiseks igapäevastes protsessides. Ja ka töötajad ise muutuvad aktiivseks - sõna otseses mõttes.

Veel uudiseid

Dunkermotoreni uus 4Q kontroller pakub suurt jõudlust taskukohase hinnaga
Dunkermotoren sillutab teed täielikult automatiseeritud ja digitaliseeritud intralogistikale

22.08.2024 01:00

Turvalisus alati silme ees

SISTEMA ohutusraamatukogu Dunkermotoreni nutikate dPro mootorite jaoks koos STO-ga

Dunkermotoren, AMETEKi kaubamärk, on uhke, et annab oma harjadeta alalisvoolumootoriga jõudu Minas Geraisi ülikooli Milhagem Team võistlusautole
Dunkermotoren avaldab oma ajakirja Motion Journal uue numbri "mo"

14.-17. maini 2024 avab Amsterdamis toimuv Interclean n...