Kataloog

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.10.2023 01:10

Dunkermotoren Nürnbergi SPSi juures

Automaatikatööstuse kohtumispaigana tutvustab sps Nürnbergis 14.-16. novembril 2023 arvukalt automaatika ja IIoT lahendusi. Seda ka kahe AMETEKi kaubamärgi Dunkermotoren ja MAE messistendil - uues stendi asukohas hallis 4-481

Dunkermotoren esitleb sps messil esmakordselt PLG 75 SL Servoline'i käigukasti. Oma tavapäraselt kõrge kvaliteedi, jõudluse ja >20 000 tunni pikkuse kasutusajaga pakub see koos ajamitootja vastupidavate alalisvoolu servomootoritega võrratu terviklahenduse.

BG 45 dPro on BLDC-mootorite portfelli uus liige, mis põhineb Motor Control Platformil (MCP). MCP on modulaarne kontseptsioon, mida kasutatakse kõikides nutikates BG-mootorites ja mõnes Dunkermotoreni väliselektroonikas ning mis võimaldab erinevate parameetrite ja turvafunktsioonide programmeerimist. Nagu kõigi BG dPro mootorite puhul, on ka BG 45 dPro tugevuseks kogu mootori elektroonika integreerimine niigi kompaktsesse korpusesse. Pideva väljundvõimsusega kuni 110 W ja nimipöörlemiskiirusega kuni 4720 pööret minutis on mootor võimsam kui tema eelkäijad sama nimipingega.

Kooskõlas nutikate mootorite ja kontrolleritega näitab IIoT-bränd nexofox, kuidas tooteandmeid saab tulevikus üsna lihtsalt digitaalsete kaksikute kujul juhtimiskoorte kaudu klientidele kättesaadavaks teha. Koos partneritega conplement, Endress & Hauser, Kübler, ifm ja AS-Schneider töötati siin koos Open Industry 4.0 Alliance'i toel välja lahendus, et oleks võimalik pakkuda juhtimiskoorikuid standardiseeritud ja tootjapoolsetel viisidel. Vahepeal jätkab nexofox Dunkermotoren DNA moodulite ideed digitaalses maailmas klassikaliste IIoT UseCase'ide jaoks. NexoLinkiga tutvustab nexofox keskset baasmoodulit kõigi Dunkermotoreni IIoT-pakkumiste lihtsaks integreerimiseks. Lisaks pakub nexofox eelvaadet Smart Diagnostics'i täiendavast moodulite laiendamisest - prognoositav hooldusmoodul käigukasti kulumise määramiseks ilma anduriteta. Lisaks tarkvaravaliku laiendamisele kuulutatakse välja nexofoxi kontroller BGE 8060 dPro, mis on BGE 5510 dPro võimas laiendus.

Juhita transpordisüsteemide jaoks näitab ajamitehnoloogiaspetsialist uut lahendust NG 1000 WO rummuvahetusega. Mootori ja käigukasti kombinatsioon nõuab vaid 95 mm suurust üldkõrgust ja võimaldab seega eriti madala allasõidukorraga sõidukeid. tänu telje nihkele saab ajamid paigutada sõidukis üksteise kõrvale, mis vähendab minimaalset laiust 600 mm-ni ja suurendab nii kandevõimet kui ka AGV kiirendusvõimet. Ajal, mil ruum on oluline kulufaktor, aitab Dunkermotoren seega kaasa ruumi- ja kulutõhusate logistikalahenduste rakendamisele.

Õdeettevõte MAE seevastu on pühendunud täiesti teistsugusele, kuid mitte vähem aktuaalsele trendile aastal 2023: kohalikule hankimisele. MAE vastab täielikult sellele suundumusele ja toodab oma tooteid ainult Euroopas. Kombineerituna pidurite, kodeerijate, hammasrataste ja elektroonikaga pakub MAE samm-mootorite portfell mitmeid ajamilahendusi, mida saab paindlikult kokku panna sõltuvalt rakendusest. Uus, integreeritud sGo elektroonika pakub siin Nema 17 ja Nema 23 suuruste jaoks kuluoptimeeritud varianti.

Ärge jätke vahele: 14. novembril 2023 selgitab Franz Vogt, Dunkermotoreni piirkondliku müügi juht, kell 9.30 sps messi loenguprogrammis, mil määral saab alalisvooluservomootor asendada vahelduvvooluservomootorit.

Veel uudiseid

Dunkermotoreni uus 4Q kontroller pakub suurt jõudlust taskukohase hinnaga
Dunkermotoren sillutab teed täielikult automatiseeritud ja digitaliseeritud intralogistikale

22.08.2024 01:00

Turvalisus alati silme ees

SISTEMA ohutusraamatukogu Dunkermotoreni nutikate dPro mootorite jaoks koos STO-ga

Dunkermotoren, AMETEKi kaubamärk, on uhke, et annab oma harjadeta alalisvoolumootoriga jõudu Minas Geraisi ülikooli Milhagem Team võistlusautole
Dunkermotoren avaldab oma ajakirja Motion Journal uue numbri "mo"

14.-17. maini 2024 avab Amsterdamis toimuv Interclean n...