Kataloog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

E+E Elektronik uus ruumiandurite põlvkond

CDS201, HTS201 ja TES201 kolmikuga toob Austria andurispetsialist E+E Elektronik turule uue põlvkonna täpseid ja usaldusväärseid ruumiandureid. CDS201 3-in-1 seade CO2, niiskuse ja temperatuuri jaoks, HTS201 niiskuse- ja temperatuuriandur ning TES201 temperatuuriandur on suurepärased valikud, mis on kohandatud vastava rajatise automatiseerimisrakenduse jaoks. Igal variandil on analoogväljundid või digitaalne liides ja suur kaasaegne ekraan. Funktsionaalne klõpsatav korpus minimeerib paigalduskulud ja väldib valeõhu sisselaskmist.
Suurepärane mõõtmistulemus, uuenduslik disain
Kolm andurit avaldavad muljet oma silmapaistva täpsusega füüsikaliste suuruste osas. See tuleneb E+E Elektronik'i aastatepikkusest kogemusest kvaliteetsete andurielementide tootmisel.
Lisaks sellele on elegantne, funktsionaalne kinnitatava korpuse disain põnev ja saadaval kahes suuruses (ELi ja USA versioon), sõltuvalt piirkondlikest standarditest. Korpuse alumine osa sisaldab ainult pistikupesasid ning seda saab paigaldada ja ühendada ilma kaaneta, mis sisaldab elektroonikat. See tähendab, et seadme aktiivne osa ei puutu kokku saastega ja seda saab paigaldada alumisele osale vahetult enne kasutuselevõttu. Uuenduslik korpus takistab ka valeõhu sissetungi ja vähendab oluliselt isekuumenemist. Andurid on valikuliselt saadaval moodsa ja kergesti loetava graafilise ekraaniga.

Liidesed ja konfigureerimine
Mõõdetud väärtused edastatakse kas analoogväljundite kaudu või digitaalsesse liidesesse, kasutades Modbus RTU või BACnet MS/TP protokolli. Digitaalset versiooni koos RS845-liidesega saab seadistada ja konfigureerida arvutis, kasutades tasuta PCS10 tootekonfiguratsioonitarkvara ja lisavarustusena saadavat konfigureerimisadapterit.

Rakendusvaldkonnad
Uued ruumiandurid sobivad hästi kasutamiseks nõudluspõhises ventilatsiooni-, kütte- ja kliimaseadmete tehnoloogias ning rajatiste automatiseerimises.

CDS201 - mitmekülgne valik
CDS201 ühendab CO2, temperatuuri (T) ja suhtelise õhuniiskuse (RH) mõõtmise ühes seadmes ning sobib eriti hästi nõudluspõhiseks ventilatsiooniks ja rajatiste automatiseerimiseks elu- ja ärirakendustes.
CDS201 CO2 mõõtmine põhineb saastekindlal NDIR-kahe lainepikkuse põhimõttel. See tehnoloogia kompenseerib automaatselt vananemise mõju, tagades samal ajal suurepärase pikaajalise stabiilsuse. Tehases toimuv mitme punktiga CO2- ja temperatuurireguleerimine tagab suure mõõtmistäpsuse kogu temperatuuri töövahemikus.
E+E anduri kate kaitseb aktiivset RH/T-andurelementi saastumise ja söövitavate ladestuste eest. Selle tulemuseks on parem mõõtmistulemus ja pikem andurelemendi eluiga suure tolmu või mustusega kokkupuute keskkonnas. Lisaks parandab see pikaajalist stabiilsust, vältides aktiivse anduri pinnal esinevatest sadestustest põhjustatud hajaliikumiste teket.

HTS201- Allrounder
HTS201 on mõeldud suhtelise õhuniiskuse (RH) ja temperatuuri (T) täpseks ja usaldusväärseks mõõtmiseks elamute ja äriruumide automatiseerimise rakendustes.
E+E RH/T-andurelement koos patenteeritud anduritehnoloogiaga tagab suurepärase toimivuse kogu tööpiirkonnas isegi suure tolmu või mustusega kokkupuute keskkonnas. E+E anduri kate tagab jällegi mõõtmiste pikaajalise stabiilsuse.

TES201- tõhus valik
TES201 on mõeldud täpseks ruumitemperatuuri (T) mõõtmiseks sisekliima reguleerimiseks. Lisaks tõestatud kvaliteetsele E+E-anduritehnoloogiale avaldavad need ruumiandurid muljet ka suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega.

Veel uudiseid

Uue HTS801-ga toob E+E Elektronik turule oma seni kõige võimsama niiskuse- ja temperatuurianduri...

Digitaalne sensormoodul kuluefektiivseks niiskuse ja temperatuuri mõõtmiseks

Austria a...

alates 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hall 3, stend F31 - F32

...

Austria andurite tootja E+E Elektronik laiendab oma digitaalsete andurite portfelli kahe uue toot...

E+E Elektronik uus niiskuskalkulaator arvutab kõik olulised niiskusega seotud parameetrid ja ka rõhukastepunkti.
TEE501 andurelement pakub suurepärast mõõtmistäpsust kuni ±0,2 °C ja seda on tänu väikesele DFN-korpusele lihtne integreerida.