Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Tõstke oma standardit Mastercycler® X40 abil

Mastercycler® X40 abil ei ole teie igapäevased laborirutiinid mitte ainult usaldusväärsed ja tõhusad, vaid ka kõrgendatud: Meie uus toode pakub tõestatud usaldusväärsust ja kvaliteetne termotsükler on nüüd saadaval igas laboris. Avastage Mastercycler X40 ja kõik selle eelised, mis tõstavad teie töö uuele tasemele.
Reprodutseeritav nukleiinhappe amplifikatsioon ja usaldusväärne temperatuurihomogeensus on meie Mastercycler X40 PCR-tsükleri jaoks hädavajalik. Koos intuitiivse puuteekraaniga kasutajaliidese ja ergonoomilise ühe käega käsitsemise abil tõstab uus Mastercycler X40 teie PCR-i standardeid. Kasutage julgelt 0,1 mL, 0,2 mL torusid või toruribasid ja teie valitud mis tahes tüüpi 96-kujulisi PCR-plaate, SafeLid kaitseb teie proove kindlalt aurustumise eest. 12-sambaline gradient hõlbustab erinevate temperatuurietappide optimeerimist teie PCR-protokollis. Protokollide üleviimisel aeglasematelt tsüklermudelitelt Mastercycler X40-le saate kasu mugava programmi migratsiooni funktsioonist, mis kohandab automaatselt rampikiirused, et need vastaksid teie hästi tõestatud PCR-protokollile täpselt sama tööajaga.

Teie labori digitaalse tuleviku jaoks saab Mastercycler X40 ühendada otse meie VisioNize® Lab Suite'iga jälgimiseks, auditeerimiseks ja dokumenteerimiseks.

Jätkusuutlikkuse eesmärkide täitmiseks on Mastercycler X40 saadaval puhtas pappkarbis, minimaalselt tolmu kaitsvate plastkottidega ja vähendatud lühikese kasutusjuhendiga. Väike jalajälg ja väike kaal vähendavad transpordist tulenevat CO2-jalajälge ning selle väike energiatarbimine aitab kaasa CO2-heitmete igapäevasele vähendamisele. Puhas ja kaasaegne disain keskendub intuitiivsele ja mugavale kasutajakogemusele.

Veel uudiseid

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaks juhtivat ettevõtet bioteaduste valdkonnas, teatavad oma koostööst strateegilise ühisturustuslepingu raames.
müügiedendused 01. september 2023 - 31. detsember 2023
Eppendorfis tunnistame, et plastist tarbekaupadel on laboris võtmeroll. Samal ajal oleme teadlikud, et kaasaegse teaduse nõudmiste ja keskkonnahoiu tasakaalustamine on bioteaduste labori juhtimise peamine väljakutse. Seetõttu järgime põhimõtet "Vähenda, kasuta uuesti, ringlusse" alati ja igal võimalusel ning toetume üha enam biopõhiste toorainete kasutamisele.

Sel aastal annab Hamburgis asuv bioteaduste ettevõte Eppendorf SE oma maineka teaduspreemia välja...

Eppendorf Xplorer® ja Xplorer plus ühe kanaliga pipetid on sertifitseeritud My Green Lab®...

Kuna teadus- ja arendustegevus on aeganõudev tööstusharu, on pidev vajadus aega säästvate digitaa...