Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

10.05.2024 02:05

Biopõhised 96-kujulised PCR-plaadid nüüd ka poolsokkelised

Laborid sõltuvad oma suure läbilaskevõimega protsessides kasutatavate plaatide suurest jõudlusest ja usaldusväärsusest. Suur tarbimine toob aga kaasa suurema CO2-jalajälje, kui kasutatakse fossiilse päritoluga plastist valmistatud ühekordseid plaate. Kliendid soovivad siin palju rohkem jätkusuutlikkust.

Eppendorfi biopõhised tarbekaubad pakuvad võimalust muuta laboritöö palju jätkusuutlikumaks, ilma et meie biopõhistele tarbekaupadele üleminekul oleks vaja olemasolevaid protokolle ümber hinnata.

Osana üleminekust biopõhistele tarbekaupadele on Eppendorf nüüd lisanud oma tootevalikusse ka twin.tec® Trace Plates - automatiseerimissõbralikud 2-komponentsed PCR-plaadid skirted ja semi-skirted. Plaatidel on 96 süvendit ja need on saadaval läbipaistva värvitu värviga.

Kõik plaatide komponendid on nüüd valmistatud biopõhistest ringpolümeeridest, mis on toodetud teise põlvkonna taastuvast toorainest ja vastavad massibilansi lähenemisviisile. Erakordselt õhukese seinaga kaevud, mis tagavad optimaalse soojusülekande, on valmistatud 100% biopõhisest polüpropüleenist, samas kui jäik raam on valmistatud 77% ulatuses biopõhisest polükarbonaadist. Selle kombinatsiooni tulemuseks on väga usaldusväärne ja jätkusuutlik PCR-plaat.

Eppendorf twin.tec Trace PCR-plaadid BioBased on toodetud ISCC PLUS* sertifitseeritud keskkonnas ja omavad ACT-sertifikaati. Kõik Saksamaal toodetud Eppendorfi biopõhised laboratoorsed tarbekaubad vastavad ISCC PLUS sertifitseerimissüsteemi nõuetele ning läbivad regulaarselt välisauditeid ja sertifikaate.

Veel uudiseid

Bioteaduslaboratooriumides, kus täpsus ja puhtus on vaieldamatud, on nõudlus keskkonn...

Investigators 2024 läheb Clemens Plaschkale, Austria

Sõltumatu žürii, mille esimees oli professor Laura Machesky, valis 20 000 euro suuruse auhinna sa...

Mastercycler® X40 abil ei ole teie igapäevased laborirutiinid mitte ainult usaldusväärsed ja...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaks juhtivat ettevõtet bioteaduste valdkonnas, teatavad oma koostööst strateegilise ühisturustuslepingu raames.
müügiedendused 01. september 2023 - 31. detsember 2023