Kataloog

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

17.11.2023 01:11

Comet Yxlon esitleb uut inspekteerimissüsteemi pooljuhtide tööstusele.

productronica / SEMICON Europa

Comet Yxlon
kasutab täiustatud kompuutertomograafiat ja integreeritud tehisintellekti tehnoloogiat, mis toob kõrge eraldusvõimega 3D röntgenülesvõtteid integreeritud vooluahelate täiustatud pakendamise üksikasjalikuks testimiseks. Esimest korda on pooljuhtide turul nüüd olemas mittepurustav täiendus või alternatiiv tavapärastele purustavatele meetoditele. Kolmemõõtmeliste röntgenpiltidega, mille lahutusvõime on alla 1 μm, on võimalik usaldusväärselt tuvastada 3D-IC-jootmisühenduste tüüpilised defektid, nagu puuduvad ja sillatud põrandid, tühimikud, mittemärgad, pea-padjas, põranda nihkumine ning kõrvalekalded eralduskõrguses või deformatsioonid. Kaasaegne sügavõppel põhinev analüüsitarkvara võtab üle automaatse hindamise, sealhulgas aruande koostamise vastavalt kasutaja nõuetele. Seega pakub uus röntgenkontrolli süsteem CA20 pooljuhtide tööstusele täiesti uut ohutuse ja tõhususe taset.

Pooljuhtidest on saanud meie võrgustunud maailma lahutamatu osa. See seab tootjatele suuri nõudmisi, sest innovatsioonitsüklid muutuvad üha lühemaks, samal ajal kui integraallülituste keerukus pidevalt suureneb. Konkurentsivõime säilitamiseks keskendutakse eelkõige investeerimiskulude vähendamisele ja käivitamisprotsesside kiirendamisele, et saavutada kiiremini uute, suure jõudlusega komponentide veavaba tootmine. Kriitiliste vigade varajane tuvastamine kiirendab oluliselt uute tootmisprotsesside väljatöötamist ja optimeerimist ning seega uute kiibipõlvkondade tootmise käivitamist.

CA20 kontrollisüsteemiga on Comet Yxlon viinud 3D-röntgentehnoloogia pooljuhtide kõrgtehnoloogilise pakendiettevõtte jaoks täiesti uuele tasemele. Comet Yxlon GmbH täielikult ümberkujundatud riistvara, mis on optimeeritud pooljuhtrakenduste jaoks stabiilsuse, pildistamise, täpsuse ja hooldusnõuete osas, koos kõrge resolutsiooniga kompuuterlaminograafia ja tarkvarapakettidega, nagu Dose Manager, Batch Manager ja "Insights" automatiseeritud hindamiste jaoks, tagavad täpsuse, usaldusväärsuse ja tõhususe kõigi inspekteerimisülesannete puhul. Kõik funktsioonid on hõlpsasti ja intuitiivselt kättesaadavad Geminy kasutajaliidese kaudu, mis on ennast tõestanud Comet Yxlon FF ja UX tootesarjas, mis on varustatud graafiliste sümbolite, viisardite ja erinevate eelseadistustega igale oskuste tasemele.

"Juba uute mikrokiipide ja nende tootmisprotsesside uurimis- ja arendustegevuses kaasneva inspekteerimismeetodina muudab uus CA20 pooljuhtide tööstuse revolutsiooniliselt," ütles Comet Yxloni teadus- ja arendustegevuse asepresident Christian Driller. "CA20 tagab, et käivitamisprotsessid ja turule jõudmise aeg kiirenevad oluliselt, praegune suur praakimismäär väheneb ja tootlikkus suureneb seega märkimisväärselt. Süsteem toob nullvea eesmärgi käeulatuses."

Eile pärastlõunal käivitas Comet Yxlon süsteemi ametlikult koos elavate demonstratsioonide ja kutsutud külalistega. Konverentsi erinevate ettekannete ajal viitasid Stephan Haferl (Cometi tegevjuht), Dionys van de Ven (Comet Yxloni president), Isabella Drolz (Comet Yxloni tooteturunduse asepresident) ja Christian Driller juba varem sellele tähtsale sündmusele. Comet Yxloni uus stendi paigutus B2-hallis, mida jagavad kõrvuti productronica ja Semicon Europa, näitab, kuhu Comet Yxloni teekond viib: Väikseimad vead on tänapäeva maailmas suurimad väljakutsed ja Comet Yxlon teeb need oma tehnoloogiaga nähtavaks vastavalt oma lubadusele: Vaata paremini. Kiiremini. Rohkem.

Veel uudiseid

Holsteini kivimi settekillustikku tuli analüüsida fossiilide sisalduse suhtes arvutitom...

alates 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Jaapan 2024

<...

Tänavusel Productronica messil tuleme välja uudsusega ja esitleme teisipäeval, 14. novembril kell 15.00 meie stendil B2.454 oma uut 3D röntgensüsteemi, mille oleme välja töötanud spetsiaalselt nõudliku pooljuhtide turu jaoks.

elektromobiilsuse tõus on viimastel aastatel viinud akuturu tohutu kasvu, mille lõppu ei ole veel...

Yxlonist saab Comet Yxlon. Tänavusel Control messil teatas röntgen- ja CT-kontrollis&uu...

Yxlonist saab Comet Yxlon. Tänavusel Control messil teatas röntgen- ja CT-kontrollisüsteemide tootja, et muudab oma nime Comet Yxloniks alates 8. septembrist 2022. Uus kaubamärk rõhutab Yxloni pikaajalist seotust Cometiga, mis on plasma- ja röntgentehnoloogiale keskendunud juhtiv ülemaailmne innovatiivne tehnoloogiaettevõte