Kataloog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

06.02.2024 01:02

Elektritraktor: üks nädal praktilisi katseid

Elektrimootor on nüüd rohkem kui lihtsalt alternatiiv autode jaoks. Aga kuidas on lood veoautodega? Hoolimata kõrgetest soetamiskuludest, lühikestest vahemaadest ja suurest omakaalust ennustatakse sellele tehnoloogiale kaubaveos perspektiivikat tulevikku. LKW WALTER on alternatiivsete transpordivõimaluste, näiteks kombineeritud transpordi pioneer, kes uurib loomulikult ka alternatiivseid kütuseid ja ajamit. Selle tulemuseks on mitmesugused katsed, nagu hiljutine testinädal akutoitel VOLVO vedukiga (BEV) Poolas.


Katseetapp: nädal puhtalt elektrilist kaugvedu

Ühe esimese transpordiorganisatsioonina Euroopas saime koos Poola transpordipartneriga ühe nädala jooksul pikematel liinidel põhjalikult katsetada tootja Volvo BEV-traktoriga. Mitmete Poola-siseste vedude käigus osutus see tehnoloogia väga paljulubavaks. Peamine tulemus: 2635 km pikkusel teekonnal säästeti üle 1600 kg CO2 heitkoguseid - see tähendab, et võrreldes diiselmootoriga säästeti rohkem kui 65%. Päevas saab läbida kuni 629 km.

Miks me seda teeme?

LKW WALTER on juba aastaid täitnud oma vastutust rohelise tuleviku eest Euroopa kaubaveos, kuna 2022. aastal on kombineeritud transpordis üle 558 000 veo ja rohkem kui 350 väljumist päevas. Sellest hoolimata on liinil sõna otseses mõttes veel palju arengupotentsiaali. Me usume, et akutoitega sõidukitel on potentsiaali arendada lühikestel eel- ja edasiveo marsruutidel nullemissioonikorridore kombineeritud transpordis. Seetõttu laiendame lähitulevikus oma katseid ja loodame lähitulevikus saavutada kombineeritud transpordi jaoks veel ühe verstaposti.

Veel uudiseid

Pakume teile kolme mudelit, et teie sõidukid oleksid võimalikult hõi...

Jätkusuutlikkus ja keskkonnakaitse on praeguste tippteemade hulgas ühiskonnas, majandus...