Kataloog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER korraldab maantee- ja kombineeritud transporti. Üleeuroopaliselt.

Pakume teile kolme mudelit, et teie sõidukid oleksid võimalikult hõivatud.

Ringtee
Ringtee mudelis sõidavad teie sõidukid pidevalt kahe riigi vahel. Te saate ise otsustada, millisel marsruudil soovite tegutseda. Seda mudelit iseloomustab teie veoautode pidev kasutamine. Te saate kasu pikaajaliselt prognoositavast, kindlast tuluvõimalusest ja suuremast kasumist tänu optimeeritud tühjakilomeetritele.

Ühe suunaga
Kas teil on oma ekspordi- või impordikliendid üksikutel marsruutidel ja te otsite tagasisuunalisi veoseid? Korraldage LKW WALTERiga oma puuduolevad veosed lihtsalt ja paindlikult ning maksimeerige oma sõidukite kasutust. Samuti saate oma vedusid planeerida meie koormapakkumise kaudu veosebörsil LOADS TODAY.

Veoautode haagis
Kas soovite oma veoautodega töötada peamiselt piirkondlikult? Veoautode partnerina liigutate meie kraanaga varustatud haagiseid raudtee- ja parvlaevaterminalide ning meie klientide peale- ja mahalaadimispunktide vahel. See võimaldab teil hõlpsasti ja tõhusalt planeerida ja korraldada juhtide majutust, juhtide vahetusi ja töökojakülastusi. Veoautode partnerina on teie vedukauto alati hõivatud ja te ei vaja oma haagist.

 

 

Veel uudiseid

Elektrimootor on nüüd rohkem kui lihtsalt alternatiiv autode jaoks. Aga kuidas on lood veoautodeg...

Jätkusuutlikkus ja keskkonnakaitse on praeguste tippteemade hulgas ühiskonnas, majandus...