Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.04.2024 01:04

Planeerimise ja projekteerimise lihtsustamine: ACE tasuta veebipõhised vahendid praktikas

Digitaliseerimist ja lahja juhtimise lähenemisviisi peetakse paljudes ettevõtetes teretulnud salenduskuuriks. Seda, kuidas digitaalne areng lihtsustab projekteerimis- ja kavandamisprotsesse, näitavad eelkõige kasutaja vaatenurgast lähtuvad lahendused. Näitena on toodud ACE konfiguratsiooni- ja arvutusprogrammid ning kaks praktilist juhtumit.


ACE Stoßdämpfer GmbH pakub projekteerijatele tooteportfelli, mis ulatub kaugemale summutustehnoloogiast. Lisaks kiiruskontrolli- ja ohutustoodetele on ettevõte lisanud oma vibratsioonikontrollitehnoloogiate valikusse arvukalt lahendusi. Olgu tegemist siis tööstus- ja ohutuslöögisummutite, tööstuslike gaasivedrude või hüdrauliliste pidurisilindrite, kinnituselementide, pöörlevate pidurite, õhkvedruelementide või vibratsiooni isoleerivate plaatide ja kummi-metalli isolaatoritega, ACE pakub oma veebisaidil 24/7 tasuta digitaalseid teenuseid oma komponentide konfigureerimiseks ja projekteerimiseks praktiliselt iga konstruktsiooni jaoks:

www.ace-ace.de/de/berechnungen.html

. Lisaks saavad ACE ärikliendid kasutada ACE kodulehe tööriistadega seotud veebipoodi, et tellida projekteerimise järgi määratud tooted sujuvalt ühe hiireklikiga ja lasta need lühikese aja jooksul pakiautomaadiga kohale toimetada.

Klient 1 lahendab vibratsiooniprobleemi ACE veebipõhise tööriistaga

Selle lahenduse valis ACE klient, kes kasutab kaussisöötjat osade eelsorteerimiseks, organiseerimiseks, transportimiseks ja tarnimiseks automatiseeritud tootmisprotsessis. Töö ajal kandusid vibratsioonid alumiiniumraamile. Tulemuseks oli häiriv surisev heli. Klient leidis ACE veebilehel mõne minutiga ideaalse lahenduse. Ta pidi vaid sisestama mõned põhilised andmed, nagu olemasolev mass 212 kg, ergutussagedus 100 Hz ja tugipunktid. Sellest ajast alates on neli vibratsiooni isoleerivat vibratsioonipüüdurit ületanud kliendi soovitud 90-protsendilise vibratsioonisolatsiooni ja lahutanud usaldusväärselt vibratsiooniallika.

Selle eeskujuliku lahenduse lähtekohaks on otselink vibratsioonidamponeerimise arvutusprogrammile:

www.ace-ace.de/en/berechnungen/schwingungsdaempfung.html

Kasutajad saavad väga lühikese ajaga ise arvutada enam kui kaks kolmandikku kõigist tüüpilistest konstruktsioonijuhtumitest ja lasta endale kuvada sobiva masina kinnituse. Pärast mõne võtmeandmete sisestamist arvutab programm otse masina massikeskme ja seega individuaalse koormuse tugipunktidele, kusjuures on võimalik valida alternatiivsete toodete vahel ja seega ka erinevate lõppkulude vahel vibratsiooni summutamiseks.

Teoreetiliselt oleks võinud vibratsioonimõõtmise kiiresti ja lihtsalt määrata ka kohapeal, kasutades ACE enda rakendust VibroChecker. Langenfeldi ettevõte pakub seda tasuta rakendust kolmes keeles iPhone'ile ja iPadile ning täiendava väikese abiprogrammi abil ka lauaarvutitele. VibroChecker on näiteks iOS-i rakenduseks Apple Store'is leitav siit lingilt:

https://apps.apple.com/de/app/vibrochecker/id819293915


Klient 2 leiab kohandatud lahenduse vibratsioonide vastu

Teine rakendus hõlmas samuti materjalide eraldamist üksteisest. Seekord oli ülesanne lahutada betoonpõrandast kaks mitu tonni kaaluvat lõhkekehade süsteemi. Selleks paigaldati süsteemide alla tagantjärele vibratsiooni isoleerivad paneelid. Nende esmane ülesanne on vältida, et süsteemide poolt betoonpõrandale edastatavad vibratsioonid ei mõjutaks tundlikke kareduse mõõteseadmeid ja kõrvalasuvas mõõtmisruumis viibivaid töötajaid. Viimane tegeles töödeldavate pindade kareduse määramisega. Sõltuvalt kahe lõhkekettasüsteemi töörežiimist ei olnud selleks vajalikud mõõtmised tööprotsessi käigus tekkivate vibratsioonide tõttu enam teostatavad.

Selle keerulise juhtumi puhul konsulteeriti kõigepealt telefoni teel ACE-ga kui pikaajalise partneriga. Tehnilised nõustajad soovitasid vibratsioonitehnoloogiast SLAB-paneele:

www.ace-ace.de/de/produkte/schwingungstechnik/schwingungsisolierende-platten/slab-170-bis-slab-275.html

Tarnitud elemente saab vähese vaevaga liimida olemasolevate masinate ja süsteemide alla aluspinnale paigaldamiseks. Kuigi selline viskoelastiliste PUR-materjalidega summutamine on enamikus tööstusrakendustes seotud vibratsioonide isoleerimise või aeglustamisega, on ACE-l õnnestunud selle materjaliga kõrvaldada ka täiendavaid lööki. Selleks saab SLAB 030 kuni SLAB 300 tooteperekonna plaate kiiresti kohandada vastavalt vajadusele:

www.ace-ace.de/de/berechnungen/daempfungsmatten-konfigurator-online.html

Antud juhul määrati SLAB 720 plaadid suurema löökratta süsteemi jaoks ja konkreetsed mõõtmed väiksema SLAB 600 jaoks, kasutades vibratsiooni isoleerivate plaatide arvutustarkvara, mis on ka internetis tasuta leitav:

www.ace-ace.de/de/berechnungen/isolationsmatten-konfigurator-online.html

Plaatide kvaliteet ja suurus määrati eelnevalt ergutussageduse ja punktkoormuse arvutuste abil. Standardtiheduse 720 või 600 kg/m³ ja materjali paksuse 25 mm puhul on need nüüd võimelised kõrvaldama tekkivaid vibratsioone sellisel määral, et neid ei ole enam tunda kõrvalolevas mõõtmisruumis. Kliendi sõnul on see tõeline konkurentsieelis ja ACE jaoks on see järjekordne juhtum, mis on tänu SLAB-paneelidele lahendatud ja mis on sõna otseses mõttes raske, arvestades, et süsteemid kaaluvad mitu tonni.

Veel uudiseid

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

22.12.2023 01:05

Ohutuslöögi amortisaatorid
Hädaolukorra spetsialistid tähistavad esilinastusi filmis ja televisioonis
Kui tegemist on tööstusliku summutustehnoloogiaga, on ACE üks esimesi pöördumisi enamiku inseneride ja projekteerijate jaoks kogu maailmas. Ükskõik, milliseid päringuid eksperdid tänapäeval ka ei esitaks, ACE vastab neile alati kiiresti, kas veebis või isikliku kontakti kaudu kohapeal.

Ratastoolide konstruktsioonis on palju arenguruumi. Seda näitab ühe telgiga Hoss Mobility, mis on...

Käsitlemise ja ümberehituse ajal leevendus: universaalne kruvikeeraja koos gaasitõmbevedruga ja ACE struktuursed amortisaatorid