Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

ACE esitleb tööstuslikke amortisaatoreid digitaalsete kaksikutena

ACE Stoßdämpfer GmbH pakub projekteerijatele nüüd mitte ainult konfiguratsiooni- ja arvutustarkvara, CAD-andmeid ja simulatsioone, vaid ka digitaalsete kaksikute andmeid virtuaalsetesse mudelitesse integreerimiseks.

Sellega on ACE esimene tööstuslike amortisaatorite tarnija, kes pakub klientidele FMU-d (Functional Mockup Units - funktsionaalsed mudeliüksused). See võimaldab integreerida tarnija toote, antud juhul tööstuslike amortisaatorite füüsilisi mudeleid kliendi enda simulatsioonimudelitesse.

See eelis on eriti kasulik spetsiaalsete amortisaatorite puhul, sest ACE suudab kiiresti pakkuda prototüüpe digitaalsete kaksikutena.

ACE tööstuslikud amortisaatorid: virtuaalse prototüüpimise komponendid

ACE pakub ka kõigi kataloogi amortisaatorite andmete eksporti ja soovi korral nende edastamist klientidele. FMU-d on varustatud ACE tööstuslike amortisaatorite hüdrauliliste, termiliste ja mehaaniliste valdkondade füüsikalise käitumisega. See võimaldab näiteks täpselt arvutada sisendtemperatuuri mõju tööstusliku amortisaatori summutuskäitumisele ja uurida eelnevalt selle mõju üldisele konstruktsioonile. Tänu nendele ja muudele omadustele on ACE digitaalsed kaksikud osutunud oluliseks komponendiks virtuaalsete prototüüpide loomisel ja klientide jaoks konstruktsioonide dimensioneerimisel.

Lisaks aja- ja kulusäästule on plussiks ka jätkusuutlikkus, kuna konstruktsiooni väljatöötamise lõpuleviimiseks on vaja vähem füüsilisi näidiseid. Kui kliendid soovivad kasutada ACE FMUsid, vajavad nad simulatsioonitarkvara, mis sisaldab FMI-d (Functional Mockup Interface). ACE FMU-d integreerivad tavalised programmid on Simulink ja Adams.

Veel uudiseid

Sporditeadlased kasutavad oma konstruktsioonides ka hüdraulilisi masinaelemente. Eriti siis, ku...

Biontech/Pfizer'i mRNA-vaktsiini transport COVID-19 vastu on tõeline logistiline välj...

Lisaks mõõtmistarkvarale ning CAD-andmetele ja simulatsioonidele pakub ACE Sto&szli...

TUBUSi struktuursed amortisaatorid on filmistaaridele sama, mis Stuntmanid on kallitele filmikaam...

Digitaliseerimist ja lahja juhtimise lähenemisviisi peetakse paljudes ettevõtetes teretulnud sale...

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....