Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Edukas koostöö PFISTERERi ja Lebenshilfe vahel Gussenstadtis

PFISTERER, juhtiv ülemaailmne energiainfrastruktuuri lahenduste tehnoloogiaettevõte, ja Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., on rõõmsad eduka koostöö üle Gussenstadti objektil.

Lahendused globaalse energia ülemineku jaoks

PFISTERERi tehas Gussenstadtis on spetsialiseerunud metallitöötlemisele ja mängib võtmerolli selliste lahenduste väljatöötamisel ja tootmisel, mis võimaldavad elektrivõrkude loomist globaalse energia ülemineku kontekstis. Selle partnerluse raames võtavad Lebenshilfe pühendunud töötajad enda kanda olulised montaaži- ja tootmistööd. See hõlmab selliseid tegevusi nagu väikeste keermete freesimine ja survevedrude paigaldamine kruviliitmike ja trafode ühendusklemmide jaoks.

Alates partnerluse algusest kaks ja pool aastat tagasi on Lebenshilfe Göppingen e. V. PFISTERERi jaoks kokku pannud muljetavaldavad 4 miljonit detaili. See verstapost ei rõhuta mitte ainult koostöö tõhusust ja kvaliteeti, vaid rõhutab ka sotsiaalse vastutuse ja kaasatuse olulist rolli töökeskkonnas.

Edukas koostöö koos sotsiaalse vastutusega

"Koostöö Gussenstadti Lebenshilfe'ga ei ole meie jaoks mitte ainult edukas äripartnerlus, vaid ka selge pühendumine sotsiaalsele vastutusele ja kaasatusele. Oleme uhked saavutatud verstapostide üle ja ootame selle positiivse eduloo jätkumist," ütleb Hermann Schuller, PFISTERER Groupi Gussenstadti tehase töö- ja tootmisjuht. "Meie jaoks on koostöö PFISTERERiga võimalus luua karjäärivõimalusi ja samal ajal võimalus anda aktiivne panus tuleviku energiavarustusse. Oleme selle üle uhked," lisab Lebenshilfe Göppingeni töökoja juhataja asetäitja Madeleine May.

PFISTERERi ja Lebenshilfe Göppingen e. V. vaheline partnerlus näitab, kuidas majanduslik edu ja sotsiaalne pühendumine on võimalik harmooniliselt ühendada. PFISTERER on jätkuvalt pühendunud kaasavale töökeskkonnale ja jätkusuutlikule partnerlusele.

Veel uudiseid


Winterbach, Saksamaa - 06. veebruar 2024 - Siemens Energy on edukalt sertifitseerinud PFIST...

Winterbach, Saksamaa - 7. november 2023

DolWin kappa avamereplatvorm paigaldati e...


Winterbach, Saksamaa - 26.09.2023 -

Ülekandevõrgu operaator TenneT on t...

Winterbach, Saksamaa - 15. juuni 2023 -

Juhtiv energiainfrastruktuuri lahenduste pakkuja...

Energia jaotamine ja ülekandmine on olnud PFISTERERi põhipädevus juba peaaegu 100 aastat. Energia...