Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

02.08.2024 02:08

PFISTERERi suure voolutugevusega PLUG MARINE pistikupesasüsteem saab DNV-GL sertifikaadi

Winterbach, Saksamaa - juuli 2024 -

PLUG MARINE pakub PFISTERER DNV-GL-sertifitseeritud kõrge voolutugevusega ühenduspistikute süsteemi elektrikomponentide, energiasalvestussüsteemide, trafode, muundurite ja isegi laeva jõuseadmete elektriliseks ühendamiseks. Vastupidavad pistikud on juba aastaid tõestanud oma väärtust rongide ja tuuleturbiinide seeriakasutuses.

Sertifitseerimine kinnitab nüüd ka nende sobivust kasutamiseks laevadel ja muudes avamererajatistes. PLUG on PFISTERERi tugev ühepoolne pistikusüsteem suurte voolude ohutuks ülekandmiseks. Võimsusspekter ulatub 400 kuni 1250 amprini 1,8 kuni 3,6 kV alalis- ja vahelduvvoolu juures. Süsteem on end aastakümneid tõestanud arvukates raudteerakendustes, näiteks kiir- ja pikamaarongides ning regionaalrongides. Seda kasutatakse ka seeriatootmises kuni 15 MW võimsusega tuuleturbiinides - alates energia tootmise kohast kuni võrgutrafoühendusteni. DNV-GL sertifikaat kinnitab nüüd ka selle sobivust laevade, avamereplatvormide ja ujuvate tuuleturbiinide jaoks. PLUG MARINE vastab kõigile dielektrilise tugevuse, vibratsioonistabiilsuse, tulekindluse ja korrosioonikaitse nõuetele. Seda iseloomustab ka väike kaal, kompaktsus ja lihtne paigaldus.


Tänu selle vastupidavale konstruktsioonile on tagatud hooldusvaba töö. Elektriliste laevakomponentide ohutu ja kiire paigaldamine Tugev PLUG MARINE pistikupesasüsteem pakub ideaalset pistikupesa alternatiivi laevade elektriliste komponentide kõvale juhtmestikule - eriti kõrgema jõudlusega andmete puhul. Nende hulka kuuluvad elektrimootorid ja turbiinid, samuti generaatorite, jaotusseadmete, trafode ja akusüsteemide ühendused. PLUG MARINE on ette nähtud alumiinium- ja vaskkaablitele, mis võivad olla varjestatud ja varjestamata, samuti erinevatele juhtmete ristlõikedele, ning on saadaval sirge ja nurgaga versioonina. Elektrisüsteemide eelkoostamise võimalus lihtsustab ja kiirendab paigaldamist ning hooldust ja remonti kohapeal. Samal ajal pakub PLUG-pistikusüsteem laeva või platvormi ja tuulegeneraatori pardal viibivatele töötajatele töö ajal puuteturvalist kaitset.

"PLUG MARINE'i DNV-GL sertifikaat kinnitab meie kvaliteedipüüdlusi ja on eelduseks süsteemi laialdaseks kasutamiseks avameresektoris," selgitab PFISTERERi äriarendusjuht Dr. Thomas Schilla. "Samuti on see juba ammu tõestanud oma tõhusust:


Süsteemi on merel juba mitu aastat kasutatud kliimaseadmetega varustatud laevakonteinerite liikuva energiavarustuse ühenduslahendustes, samuti suure jõudlusega POD-laevajõuseadmetes." Kasutamine alternatiivsetes energiasüsteemides ja alalisvoolu jaotuses Merendussektor on seadnud endale ülesandeks vähendada jätkusuutlikult CO2-heitmeid. Selleks töötab ta paljudes valdkondades ambitsioonikate projektidega. "Oleme veendunud, et PLUGi pistikusüsteem võib anda olulise panuse modulaarsete, skaleeritavate kontseptsioonide väljatöötamisse vahelduv- või alalisvooluvõrkude ja toiteallikate uuenduslike kaablisüsteemide osana. Meil on hea meel anda edasi ka oma kogemusi tuule- ja raudteesektorist," ütleb dr Thomas Schilla.

Veel uudiseid

Pfisterer on esindatud CIGRE Pariisi istungil.

25.08 - 30.08.202...

PFISTERER, juhtiv ülemaailmne energiainfrastruktuuri lahenduste tehnoloogiaettevõte, ja Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., on rõõmsad eduka koostöö üle Gussenstadti objektil.


Winterbach, Saksamaa - 06. veebruar 2024 - Siemens Energy on edukalt sertifitseerinud PFIST...

Winterbach, Saksamaa - 7. november 2023

DolWin kappa avamereplatvorm paigaldati e...


Winterbach, Saksamaa - 26.09.2023 -

Ülekandevõrgu operaator TenneT on t...