Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Maailma esietendus: ACE esitleb tööstuslikke šokikaane kui digitaalseid kaksikuid

Lisaks mõõtmistarkvarale ning CAD-andmetele ja simulatsioonidele pakub ACE Stoßdämpfer GmbH inseneridele nüüd ka digitaalsete kaksikute andmeid, et lihtsustada nende integreerimist virtuaalsetesse mudelitesse. ACE on esimene tööstuslike amortisaatorite tarnija, kes pakub klientidele funktsionaalseid mudeliüksusi (Functional Mockup Units, FMU). See pakub võimalust integreerida tarnija toote, antud juhul tööstuslike amortisaatorite füüsilisi mudeleid kliendi enda simulatsioonimudelitesse. See eelis on eriti ilmne kohandatud tööstuslike amortisaatorite puhul, sest ACE suudab kiiresti pakkuda prototüüpe digitaalsete kaksikutena.


Tööstuslikud amortisaatorid ACE-lt: virtuaalse prototüüpimise komponendid

Soovi korral pakub ACE ka kõigi standardsete tööstuslike amortisaatorite andmete väljavõtmist oma tootekataloogist ja nende üleandmist klientidele. FMU-d on varustatud ACE tööstuslike amortisaatorite hüdraulika, soojuse ja mehaanika füüsikalise käitumisega. See võimaldab näiteks täpselt arvutada sisendtemperatuuri mõju tööstusliku amortisaatori summutuskäitumisele ja uurida eelnevalt selle mõju üldisele konstruktsioonile. Need ja muud omadused muudavad ACE digitaalsed kaksikud oluliseks komponendiks virtuaalsete prototüüpide loomisel ja konstruktsioonikonstruktsioonide dimensioneerimisel kliendi poolel. Lisaks aja- ja kulusäästule on plusspoolel ka jätkusuutlikkuse eelised, kuna konstruktsiooni arendamiseks on vaja vähem füüsilisi näidiseid.


Kui kliendid soovivad kasutada ACE FMUsid, vajavad nad simulatsioonitarkvara, mis sisaldab FMI-d (Functional Mockup Interface). Levinud programmid, mis integreerivad ACE FMU-d, on näiteks Simulink ja Adams.

Huvitatud isikud leiavad lisateavet ACE digiteenuste kohta linkide https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html ja https://ace-cad.de/

Simulatsioonide ja digitaalsete kaksikute kohta saate teavet otse ACE insenerilt Christian Junghansilt c-junghans@ace-int.eu.


Veel uudiseid

Šveitsi teaduskeskuse Technorama 500 katsejaama pakuvad külastajatele võimalus...

Sporditeadlased kasutavad oma konstruktsioonides ka hüdraulilisi masinaelemente. Eriti siis, ku...

Biontech/Pfizer'i mRNA-vaktsiini transport COVID-19 vastu on tõeline logistiline välj...

ACE Stoßdämpfer GmbH pakub projekteerijatele nüüd mitte ainult konfiguratsio...

TUBUSi struktuursed amortisaatorid on filmistaaridele sama, mis Stuntmanid on kallitele filmikaam...

Digitaliseerimist ja lahja juhtimise lähenemisviisi peetakse paljudes ettevõtetes teretulnud sale...