Kataloog

ITT Enidine GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Õlipidurid (DA) firmalt ITT Enidine GmbH

Toote päring  


õlipidurid erinevate tingimuste jaoks

Enidine'i DA-seeria õlipidurid sobivad suurepäraselt suure energiaga, rasketele rakendustele, mis nõuavad liikumisjuhtimist pingutuseks, kokkusurumiseks või mõlemaks.need reguleerimata seadmeid, millel on kohandatud gaasipuurid, on mõeldud konkreetsete sisendtingimuste jaoks ja pakuvad ühe või mitme gaasipuuri konfiguratsioone.

Kui õlipiduri silindrile avaldatakse survet, surutakse kontrollpall (kokkusurumine) oma istmele. Niipea, kui kolvipea liigub, surutakse õli läbi löögitorus asuva(te) drosselava(te) ava(de) ja tekitatakse vajalik summutamisjõud. Pärast seda, kui õli on läbinud drosselava, läbib osa õlist pikenduse tagasilöögiklapi ja täidab löögitoru vardapoolse otsa. Ülejäänud õli, mis on kolbvarraste poolt välja tõrjutud, surub tasakaalustavat käsna kokku.


Õlipidurid erinevateks tingimusteks
Enidine'i DA-seeria õlipidurid sobivad ideaalselt suure energiaga raskekaaluliste rakenduste jaoks, mis nõuavad liikumise kontrollimiseks pinget, kokkusurumist või mõlemat.need reguleerimata seadmeid, millel on kohandatud gaasipuurid, on mõeldud konkreetsete sisendtingimuste jaoks ja pakuvad ühe või mitme gaasipuuri konfiguratsioone.

Kui õlipiduri silindrile avaldatakse survet, surutakse kontrollpall (kokkusurumine) oma istmesse. Niipea, kui kolvipea liigub, surutakse õli läbi löögitorus asuva(te) drosselava(te) ava(de) ja tekitatakse vajalik summutamisjõud. Pärast seda, kui õli on läbinud drosselava, läbib osa õlist pikenduse tagasilöögiklapi ja täidab löögitoru vardapoolse otsa. Ülejäänud õli, mis on kolbvarraste poolt välja tõrjutud, surub tasakaalustussammast kokku.




Pärast õlipidurisilindri pikendamist surutakse kontrollkuulik (pikendatud) oma kohale. Niipea, kui kolvipea liigub, surutakse õli läbi amortisaatoritorus paikneva drosselõõne ja tekib vajalik summutamisjõud. Kontrollkuuli (kokkusurumine) avab õlivool, mis täidab löögitoru pimedat külge.

Enidine'i DA-seeria mudeleid saab kasutaja määrata drosselpuuridega, et luua kasvav takistusjõud piki löögirada, kasutades mitut drosselpuuri löögitorus. See võib olla kasulik kaane sulgemise kiiruse reguleerimisel, kuna pöördemoment muutub kaane raskuse tõttu sulgemisel.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Õlipidurid

Viskoosne kiirusregulaator

Viskoosse kiirusregulaatori (VSG) lihtne, kerge ja samas tugev konstruktsioon tagab usaldusväärse toimimise paljudes tööstuslikes rakendustes. VSG kasutab silikoonipõhist...

Hüdraulilised pukseerimispuldid

ITT Enidine Inc. hüdraulilised ülesõidupidurid pakuvad omadusi, funktsioone ja eeliseid, mis pikendavad õhukuljuste ja põrandakonveierite kasutusiga, vähendades tootmisliinile igapäevase töö käigus...