Kataloog

ITT Enidine GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Viskoosne kiirusregulaator firmalt ITT Enidine GmbH

Toote päring  

Viskoosse kiirusregulaatori (VSG) lihtne, kerge ja samas tugev konstruktsioon tagab usaldusväärse toimimise paljudes tööstuslikes rakendustes. VSG kasutab silikoonipõhist viskoosse nihke tehnoloogiaid võllide pöörlemise ja liigendkoormuse kontrollimiseks. Fikseeritud korpuses olev rootor on ümbritsetud silikoonõliga. Kui võll pöörleb, lõikab sisemine rootor silikoonõli, tekitades tõmbe ja voolava liikumise. Iga VSG viskoossuse valimisel võetakse arvesse erinevaid muutujaid, näiteks komponendi suurust, kaalu, vedrustust ja soovitud tsükli kestust.
Suurepärane rulluste ja tuletõkkeuste juhtimiseks

Uute paigalduste ja moderniseerimiste puhul saab ühe VSG lihtsalt paigaldada rulluste võlli koos soonega. Sellisel juhul tuleb järgida ukse tootja juhiseid. Erinevalt lukustusmehhanismidega seadmetest ei vaja VSG-d paigaldamise või kasutamise ajal reguleerimist ning nendega saab kontrollida enamiku suurte uste avamise ja sulgemise kiirust. Liiga suurte uste või väravate puhul võib kasutada mitut piirajat.

Enamiku suuremate uksetootjate poolt kasutatavad patenteeritud VSG-d vastavad Underwriters Laboratories, Warnock Hersey ja Factory Mutuali kehtestatud tööstusstandarditele. Lisaks sellele, et uksed vastavad paljudele tööstusstandarditele, on edukalt läbitud ka 3-tunnise tulekaitse testid.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Õlipidurid

Hüdraulilised pukseerimispuldid

ITT Enidine Inc. hüdraulilised ülesõidupidurid pakuvad omadusi, funktsioone ja eeliseid, mis pikendavad õhukuljuste ja põrandakonveierite kasutusiga, vähendades tootmisliinile igapäevase töö käigus...

Õlipidurid (DA)


õlipidurid erinevate tingimuste jaoks

Enidine'i DA-seeria õlipidurid sobivad suurepäraselt suure energiaga, rasketele rakendustele, mis nõuavad liikumisjuhtimist ping...