Kataloog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tagasi loendi juurde

toode Laadimispinna seinad firmalt Dautel GmbH

Toote päring

Tänu DAUTEL LIFTERi geniaalsele konstruktsioonile, mis on varustatud rõhu suurendajaga platvormi automaatseks kallutamiseks maapinnal, on montaaž võimalik ka lühikese kere üleulatusega koos järskude paigaldusnurkadega. Spetsiaalne haagise konstruktsioon ei ole tehniliselt vajalik. Kinnitus "klambriga" säästab tööaega ja vedrustuse paigaldamist šassiiraamile või selle vahele.

Kokkupanekut saab teostada sõltuvalt haagise või poolhaagise raami konstruktsioonist:

Poltide abil šassii olemasoleva vedrustuse külge.
RUCK-ZUCK kinnitus, mis on kruvitav I-tala raami 980 või 1300 mm pikkuse pikitala alumistele kõõlustele, "klambriga" (Euroopa patenditaotlus esitatud). Muutuv keevitus- ja puurimisvaba kruvikinnitustehnika võimaldab paigaldada ilma riputamiseta ja ümbervärvimata.
Niiskustundlik kodeerimislüliti välisjuhtimisseadmes lülitab DAUTEL LIFTERi toiteallika sisse või välja, kaitstes seega koormust kõrvaliste isikute eest.

Toote päring

Veel tooteid valdkonnast Laadimispinna seinad

Laadimispinna seinad

Optimaalne kliirens ja kaldenurk Näiteks 3,5 t teljevahega 4325 mm, kliirens maksimaalse koormusega ca 115 mm, kaldenurk ca 9°.

Tugeva alumiiniumist platvorm väga lamedate kaldteede nur...

Laadimispinna seinad

DAUTEL SLIDER on horisontaalne sabatõstuk, millel on üks või kaks kokkuklapitud platvormi. Fikseeritud laadimisseadmetest sõltumatult on see tänu oma suure pindalaga platvormile ideaalne laadimissü...

Laadimispinna seinad

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT ühendab DAUTEL SLIDER DS VA tavakere jaoks mõeldud süsteemi peamised eelised - suur kandevõime, suur platvorm, hooldusvaba konstruktsioon ja ohutu töö - DAUTEL SLIDER D...