Kataloog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tagasi loendi juurde

toode Laadimispinna seinad firmalt Dautel GmbH

Toote päring

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT ühendab DAUTEL SLIDER DS VA tavakere jaoks mõeldud süsteemi peamised eelised - suur kandevõime, suur platvorm, hooldusvaba konstruktsioon ja ohutu töö - DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL ruumi ja kaalu säästva konstruktsiooniga madala haakeseadisega C782 mahuga vahetushaagise veokitele, mille parkimiskõrgus on 970 mm.Tehnilised andmed:

- Kandevõime 1500 kg koormuskeskmega 800 mm või 2000 kg 600 mm, mis on seotud platvormi algusega, keskmega.

- 2-osaline terasest/alumiiniumist platvorm pikkusega 1620 mm, 1720 mm ja 1820 mm, laius 2400 mm. Alumiiniumist platvormi otsa lihtne käsitsi lahti klappimine, mida toetab väändevedru.

- Platvormi saab varustada ülestõsteprofiiliga kastkastide/platvormide puhul või ülestõsteplaadiga BDF-vahetuskorpuste puhul.

- Sõltuvalt paigaldusolukorrast tarnitakse välisjuhtimispult DAUTELi plastkarbi või ruumi säästva Z-profiili kujul.

- Sobib veoautodele, mille raami laius on 750 mm - 790 mm ja 837 mm - 867 mm.

- Sõltuvalt kinnitusolukorrast tuleb veoauto raam koonustada.

- Ajamiüksus on paigaldatud tagumise telje ja DAUTEL SLIDERi vahele veoauto raami külge.

- Madala laadimis-/parkimiskõrguse korral võib olla kasulik integreerida tagumised tuled terasplatvormi osasse LED-tulede kujul, sh numbrimärgi hoidja. Vajalik on StVZO § 70 kohane tüübikinnitus, märgutulede ballast ja veoauto elektrisüsteemi parameetriseerimine. Ei kuulu tarne/hinda.

- Terasest osad katoodvärvitud RAL 9005 mustaks.

- Üldiselt on vajalik tehniline kooskõlastamine DAUTELiga.

Toote päring

Veel tooteid valdkonnast Laadimispinna seinad

Laadimispinna seinad

Optimaalne kliirens ja kaldenurk Näiteks 3,5 t teljevahega 4325 mm, kliirens maksimaalse koormusega ca 115 mm, kaldenurk ca 9°.

Tugeva alumiiniumist platvorm väga lamedate kaldteede nur...

Laadimispinna seinad

DAUTEL SLIDER on horisontaalne sabatõstuk, millel on üks või kaks kokkuklapitud platvormi. Fikseeritud laadimisseadmetest sõltumatult on see tänu oma suure pindalaga platvormile ideaalne laadimissü...

Laadimispinna seinad

Tänu DAUTEL LIFTERi geniaalsele konstruktsioonile, mis on varustatud rõhu suurendajaga platvormi automaatseks kallutamiseks maapinnal, on montaaž võimalik ka lühikese kere üleulatusega koos järskud...