Kataloog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Tagasi loendi juurde

toode Kalda tõstmine firmalt GEDA GmbH

Toote päring  

Käepärane ja samas võimas

Nagu paljude teiste GEDA toodete puhul, saavad huvilised valida GEDA Hanglifti standard- ja mugavusversiooni vahel. Mõlemat on väga lihtne kasutada ja nad suudavad isegi väga raskeid kaupu vaevata ülespoole transportida. Reeglina ei pea monteerimisel midagi arvestama, sest tõstukit saab kasutada peaaegu igal kallakul. Rööbaste maksimaalne pikkus on 80 m, mille puhul ei ole vaja monteerimisel taas mingeid täiendavaid spetsifikatsioone arvesse võtta. Selleks, et luksus ei kannataks ühepoolse kasutamise tõttu, saab nõlvaliifti juhtida mõlemalt poolt - kas ülevalt või altpoolt.


Üks ülesanne, kaks standardit

Vaatamata samale transpordipikkusele erinevad mõlemad standardid veidi oma jõudluse poolest. Näiteks suudab GEDA Hanglift Standard mudel liigutada kaupu kuni 200 kg ja Comfort mudel isegi kuni 250 kg üles- või allapoole, kusjuures tõstekiirus on ühel pool 25 m/min ja teisel pool 30 m/min. Väike erinevus on ka nõutavate elektriühenduste osas. Kui standardmudelil on järgmine ühendus: 1 kW / 230 V / 50 Hz / 16 A, Comfort-mudelil on 1,3 kW / 230 V / 50 Hz / 16 A.

GEDA Hanglift'ile sobivad lisaseadmed

Kuna kõik nõlvad ei ole ühesugused ja kõik mäed ei ole tasased, pakub GEDA Hanglift'ile ka mitmesuguseid lisaseadmeid. Näiteks saab ebatasasusi ületada kahe spetsiaalse painutuskeha abil. Lisatarvikuid pakutakse 20° kuni 45° ja need on reguleeritavad sujuvalt. Lisaks on üks mudel pööratav ja seda saab paigaldada nii lühikese kui ka pika jalaga. Lisaks sellele pakub GEDA 1 m pikkuseid redelosid, mille vintsi kandevõime on 150 või 200 kg, samuti 200 või 250 kg konstruktsiooni pikendamiseks. Lisaks saab GEDA Hanglift'i täiendada erineva pikkusega lihtsate redelosadega ning selleks, et vältida köie lohisemist redelosade külge, on lisavarustuses vastavad köiepüüdurrullid. Professionaalseks ja ohutuks transpordiks pakub GEDA ka universaalset platvormi ja nn Vario platvormi. Mõlemal on kokkuklapitav külgkaitse, nii et transporditavat kaupa saab horisontaalselt üles või alla liigutada, sõltuvalt kallakust.



Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Kaldliftid

Kaldliftid

Kaldlifti kasutamine on veenev tänu lihtsale paigaldamisele, vähesele ajakulule ja energiasäästlikule töörežiimile. Tugevdatud redeliprofiiliga GEDA kallutatav lift suudab transportida kuni 250 kg...

Solarlift

GEDA päikesetõstukid - standardmudelist kuni fikseeritud mudelini

GEDA päikesetõstuki üksikud elemendid on valmistatud kergest alumiiniumist, neid saab kiiresti lahti võtta ja transporti...