Kataloog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Tagasi loendi juurde

toode Solarlift firmalt GEDA GmbH

Toote päring  

GEDA päikesetõstukid - standardmudelist kuni fikseeritud mudelini

GEDA päikesetõstuki üksikud elemendid on valmistatud kergest alumiiniumist, neid saab kiiresti lahti võtta ja transportida šassii abil, mis säästab ruumi ja nõuab vähe pingutust. GEDA Solarlift'i põhiüksus koosneb trossi purunemiskaitsega standardvankrist, kiirlülitusrattaga peaosast ja 2 m laiast jalgade osast. Selle seadme puhul pakutakse kolme erinevat versiooni: üheastmeline GEDA Lift 200 Standard ja GEDA Lift 250 Comfort ning kaheastmeline Fixlift 250. Elektriliste vintside juhtimisseadmed ja lõpplülitid on GEDA Lift 250 Comfort ja Fixlift 250 mudelite puhul pistikupesaga ning GEDA Lift 200 Standardi puhul püsivalt ühendatud. Lisaks sellele erinevad mudelid oma kandevõime poolest, mis sõltub nii redeliprofiilide konstruktsioonist kui ka kallakust ja rööbaste pikkusest. Pakutakse nii lihtsaid redeliprofiile kandevõimega 150/200 kg kui ka tugevdatud elemente kandevõimega 200/250 kg. Ka tõstekiirus on mudelite lõikes erinev. Kui 1-astmeline standardmudel GEDA Lift 200 transpordib materjali kuni 25 m/min, siis mugavusversioon GEDA Lift 250 saavutab kiiruse umbes 30 m/min ja GEDA Fixlift on varustatud kaheastmelise nn pehme käivitusega. See suudab elemente liigutada kiirusega 19 m/min vastavalt 38 m/min.
Kõiki mudeleid ühendab see, et nad saavutavad kuni 19 m transpordikõrguse, vajavad vähe ruumi ning ka elektriühendust.

Eriline kontseptsioon:

GEDA Solarlift on loodud spetsiaalselt tundlike materjalidega töötamiseks ja pakub spetsiaalset päikeseplatvormi kallite moodulite turvaliseks transportimiseks. See on varustatud spetsiaalselt välja töötatud plasttoega ja pakub täiendavat kinnitusvõimalust, mida saab vastavalt vajadusele reguleerida. Teine transpordivariant on kollektoriplatvorm, mida saab reguleerida 0,5 kuni 1,6 m, sõltuvalt teisaldatavate kollektorite laiusest.
Lisaks pakub GEDA lisatarvikuid, millega saab katusel tehtavaid montaažitöid veelgi lihtsustada. Näiteks saab reguleeritava katuse tugipuu abil teha tööd ka juhtraja all.

GEDA Solarlift - üks seade, palju eeliseid

Kokkuvõttes pakub GEDA Solarlift mitmeid eeliseid: Seda on odav osta, ruumi säästev hoiustada, lihtne transportida ja lihtne üles seada, mistõttu saab seda probleemideta kasutada ka raskesti ligipääsetavates kohtades. See teeb GEDA Solarliftist odava ja usaldusväärse seadme, millega saab tundlikke fotogalvaanilisi süsteeme ohutult sihtkohta transportida.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Kaldliftid

Kaldliftid

Kaldlifti kasutamine on veenev tänu lihtsale paigaldamisele, vähesele ajakulule ja energiasäästlikule töörežiimile. Tugevdatud redeliprofiiliga GEDA kallutatav lift suudab transportida kuni 250 kg...

Kalda tõstmine

Käepärane ja samas võimas

Nagu paljude teiste GEDA toodete puhul, saavad huvilised valida GEDA Hanglifti standard- ja mugavusversiooni vahel. Mõlemat on väga lihtne kasutada ja nad suuda...