Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Ühendussüsteemid kaablitele 52 kV kuni 550 kV (CONNEX) firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

CONNEX - universaalne kaablite, trafode ja GISi ühendussüsteem
Täielikult kapseldatud CONNEXi tahke isolatsiooniga ühendussüsteem muudab jõutrafod ja GISid paindlikumaks kui kunagi varem: nii projekteerimise, seadistamise kui ka rakendamise osas. CONNEXi abil muutuvad süsteemid kompaktseteks universaalseadmeteks, mis on ideaalselt varustatud tulevaste uute nõuete täitmiseks. Kuidas te sellest kasu saate? Süsteemid jäävad pikemas perspektiivis paindlikuks, kindlustades teie investeeringu kogu kasutusea jooksul.

Paindlik võrgu kohandamiseks
Suundumus on selge: alajaamad muutuvad kompaktsemaks, samal ajal kui võrgu infrastruktuur muutub dünaamilisemaks. Tänu CONNEXile ei ole see probleem! Liitmikke on lihtne sisestada - isegi toitemuundureid ja GIS-i saab hõlpsasti paigaldada või asendada. Ruumisäästliku disainiga CONNEXi saab kasutada nii sise- kui ka välitingimustes, seda saab kasutada isegi väljaspool merd ja see on valmis uuteks väljakutseteks.

CONNEXi liides iga ühenduse jaoks.
CONNEX moodustab koos trafode ja GIS-iga ühtse üksuse. Pistikupesa paigaldatakse fikseeritud süsteemikomponendina ja see on standardiseeritud liideseks erinevatele komponentidele, näiteks pistikupesadele või liigpinge piirajatele. See vähendab oluliselt teie töökoormust, kuna te ei pea enam muretsema süsteemi tundliku sisemise tööga tegelemise pärast.

CONNEX on turu suurim tootesari.
CONNEXiga katab PFISTERER kõik pingevahemikud vahemikus 6 kV kuni 550 kV. Pistikühendussüsteem sisaldab laia valikut kaablitarvikuid, liigpingekaitseid, pistikuhülsse, liitmikke ja pinge testimise süsteeme koos paigaldus- ja testimistarvikutega. See teeb sellest kõige ulatuslikuma tootevaliku turul.

CONNEX on ainus süsteem, mis on sertifitseeritud kasutamiseks väljaspool merd.
CONNEX on teedrajav pistikühendus trafode ja GISi jaoks vabaõhu- ja hoonepõhistes rakendustes. Lisaks on see ainus ühendussüsteem, mis on saanud DNV GL klassifikatsioonifirma poolt sertifitseerimise avamererakenduste jaoks, mistõttu sobib see ideaalselt kasutamiseks avamereplatvormidel ja tuuleparkides.

Eelised:

  • 75% vähem aega, mis kulub esmaseks paigaldamiseks
  • Vähene ruumivajadus
  • Sobib kasutamiseks nii välis- kui ka siseruumides
  • Kiire asukohavahetuse võimalus asendustrafona
  • Võimalus paindlikuks trafo ümberehitamiseks
  • Puudutuskindel hooldus
  • Hea kaitse elektromagnetiliste väljade eest
  • Sertifitseeritud avamererakenduste jaoks
  • Ohutuskatsetatud vastavalt IEC standarditele

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Kaabligarnituurid

Kaablite ühendussüsteemid, 52 kV kuni 550 kV (FrontCon)

FrontCon - kiiremad ja paremad ühendused ühejuhtmeliste isoleeritud kaablite jaoks.

Kõrgepinge toitejuhtmete puhul kasutatakse üha enam juhtmekonstruktsioone, mis vähendava...

Link Box

Link Box LB.W.X.8.1.S3.E1.000

PFISTERERi maanduskarbid on ideaalne lahendus kõigi kõrgepingekaablisüsteemide ristühendus- ja maanduskontseptsioonide jaoks. Vastupidav konstruktsioon peab va...