Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Kaablite ühendussüsteemid, 52 kV kuni 550 kV (FrontCon) firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

FrontCon - kiiremad ja paremad ühendused ühejuhtmeliste isoleeritud kaablite jaoks.

Kõrgepinge toitejuhtmete puhul kasutatakse üha enam juhtmekonstruktsioone, mis vähendavad märkimisväärselt naha ja läheduse mõju. See võimaldab sama ristlõikega suuremat võimsuse ülekannet. Nende juhtmete üksikud kiud on üksteisest isoleeritud (emailitud) ja sageli paigutatud segmentideks (Millikeni tüüpi). Selline juhtide struktuur muudab kaabli ühendamise keerulisemaks. PFISTERER on välja töötanud FrontCon, mis kasutab täiesti uut ühenduspõhimõtet, mis lihtsustab ja lühendab oluliselt paigaldamist.

Uus ühendamistehnoloogia
Üksikjuhtmete isoleeritud kaablijuhtide ühendamine on aeganõudev protsess, mis toimib ainult piiratud ulatuses: eraldage üksikud juhtmed, eemaldage need ükshaaval, seejärel paigutage need võimalikult algsel kujul ümber - ilma ühtegi juhtmejuhet kahjustamata. Vaatamata parimatele jõupingutustele ei saavutata paigalduskohas algset juhtmestikku. Peale selle tähendab isolatsiooni eemaldamine, et kaotatakse üksiksooneliste isoleeritud kaablite eelised juhtme lõpus. PFISTERER on ühejuhtmeliste isoleeritud juhtmete ühendamise täielikult ümber mõelnud.

80% lühem paigaldusaeg
PFISTERER on FrontConiga välja töötanud lahenduse, mis vähendab oluliselt ajakulu ja loob kaabli esipinna kaudu kindla ühenduse. Paigaldamine võtab aega vaid umbes 2 tundi - mitte kauem kui tavaliste standardühendustega kaablite puhul. Samal ajal on välditud võimalikud kahjustused üksikute kiudude eemaldamisel. See vähendab oluliselt paigaldusvigade ohtu.

Kompaktne konstruktsioon
FrontCon paigaldatakse otse kaabli otsa - nüüd on vaja üksikuid kiudusid. Spetsiaalselt välja töötatud kontaktpallid puutuvad kokku üksikute kiudude esipinnaga. Koos käituvad need kontaktpallid nagu vedelik. Nad kompenseerivad juhtme otsas esinevad väikesed ebatasasused ja tagavad, et kogu juhtme ristlõike ulatuses rakendatakse ühesuguseid kontaktjõude. Elektrienergia voolab juhtme esipinna ja kontaktpallide kaudu. See võimaldab väga lühikest ja kompaktset kontaktsüsteemi suurte juhi ristlõikete puhul.

Tõestatud kontaktsüsteem HV-kaabliühenduste jaoks
FrontCon on saadaval CONNEXi kaabliühenduste ja IXOSILi lõppseadmete ühendustehnoloogiana, samuti kaabliühenduste jaoks MSA-liitmikes ja spetsiifiliste kaablitega tüübitud. Esimesed kaabliprojektid on nüüdseks juba mitu aastat kasutusel. Kontaktisüsteemi saab kohandada mis tahes liitmike jaoks, võimaldades usaldusväärseid ja kuluefektiivseid lahendusi kaablisüsteemides. Seda saab paigaldada vertikaalselt või horisontaalselt. Valik hõlmab kuni 2500 mm² ristlõikega vaskkaableid. Soovi korral on võimalik rakendada ka muid lahendusi.

Kuidas see töötab
FrontCon paigaldatakse otse juhtme otsa. Kaabel saetakse sirgeks ja kaabli isolatsioon eemaldatakse. Survestabiilne kontaktsüsteem klammerdub tsentraalselt juhtme külge.

Kontaktkuulid valatakse pistikusse. Survekruvi pingutades surutakse kuulid vastu juhtme otsa esipinda. Tekib usaldusväärne kontakt.

Sisseehitatud vedrumehhanism kompenseerib settimiskadusid. See tagab kontaktjõudude ja madala ülekandetakistuse säilimise erinevatel temperatuuridel ja kogu kasutusaja jooksul.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Kaabligarnituurid

Ühendussüsteemid kaablitele 52 kV kuni 550 kV (CONNEX)

CONNEX - universaalne kaablite, trafode ja GISi ühendussüsteem
Täielikult kapseldatud CONNEXi tahke isolatsiooniga ühendussüsteem muudab jõutrafod ja GISid paindlikumaks kui k...

Link Box

Link Box LB.W.X.8.1.S3.E1.000

PFISTERERi maanduskarbid on ideaalne lahendus kõigi kõrgepingekaablisüsteemide ristühendus- ja maanduskontseptsioonide jaoks. Vastupidav konstruktsioon peab va...