Kataloog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Tagasi loendi juurde

toode Elektromobiilsuse akusüsteemide CT-katsetused firmalt Comet Yxlon GmbH

Toote päring  

Aku - elektriauto süda
Elektriautode puhul on aku jõudlus kogu sõiduki töökindluse, ulatuse ja pikaealisuse seisukohalt ülioluline. Comet Yxlon CT-süsteemidega tehtavad CT-kontrollid toetavad nii autotootjaid kui ka akuelementide tootjaid usaldusväärsete ja suure täpsusega kontrolliandmete abil, mis aitavad vähendada näiteks masstootmises tekkivat praaki. Kompuutertomograafiat kasutatakse nii akuelemendi toormaterjalide kui ka üksikute elementide, moodulisse pakendatud elementide ja akusüsteemiks või akupaketiks ühendatud moodulite kontrollimiseks.

Akuelementidetõhuskvaliteeditagamine
Üks suurimaid probleeme akuelementide tootmisel on kõrge praakimise määr. Kuna see kujutab endast suurt kulutegurit, on oluline tuvastada vigased elemendid enne edasist töötlemist. Comet Yxloni CT-kontrollisüsteemid hõlmavad laia valikut tehnikaid mittepurustava kvaliteedi tagamise ja metroloogia rakenduste jaoks. Nende hulka kuuluvad katoodi/anoodi üleulatuse mõõtmised ning akuelemendi kõige sagedasemate defektide - lisandite ja kaasuste - kontrollimine.

Akumoodulite usaldusväärneCT-kontroll
Väga kitsad komponentide ja ühenduste tolerantsid ning kontaktkeevituse erinõuded teevad akumoodulite tootmiseks akuelementide virnastamise keeruliseks ülesandeks. Compuutertomograafia Comet Yxlon süsteemidega annab täpseid kontrollitulemusi elementide virnastuse, korpuse keevisõmbluste, elementide ühenduskeevisõmbluste ja kinnituskeevisõmbluste kvaliteedi hindamiseks. Lisaks võimaldab Comet Yxloniga tehtav laminoograafia mõõta moodulitesse juba paigaldatud elementide üleulatuvust.

Akusüsteemide ja -pakettide kontrollimine CT-ga
Kui akumoodulid on akusüsteemi kokku pandud, ühendatakse need süsteemi korpusega - tavaliselt metallvaluga -, mis toimib soojuse ärajuhtimispunktina. Comet Yxlon CT testisüsteemid võimaldavad tootjatel kontrollida seda ühendust, et tagada kõigi komponentide täielik toimimine.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Kompuutertomograafid

Kompuutertomograafid (FF85 CT)

  • Seeria: FF-seeria
  • Tööstus: Autotööstus, elektroonika, kosmosetööstus, teadus ja uurimistöö, valukodade tootmine, lisatootmine
  • Defekti suurus: <1mm, >1mm
  • O...

Mikro-CT süsteem (FF20 CT)

  • Seeria: FF-seeria
  • Tööstus: Autotööstus, elektroonika, lennundus, teadus ja uurimistöö, pooljuhtide tootmine, tootmine, lisaseadmed
  • Defekti suurus: <1µm, <50&m...