Kataloog

Systea GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Fassaadide aluskonstruktsioonid (NASTO-D) firmalt Systea GmbH

Toote päring  

Profiilsüsteem looduskivipaneelide varjatud kinnitamiseks, kasutades tihvtlaagreid.

NASTO-D-l põhinev aluskonstruktsioonisüsteem koosneb vertikaalsetest T-kujulistest alumiiniumist tugiprofiilidest, seinakinnitustest ja lisatarvikutest. Vastavalt soojuskoormusele ja nõudmistele - seinakinnitused on valmistatud alumiiniumist, roostevabast terasest või klaaskiududega tugevdatud polüamiidist.

Süsteem koosneb vertikaalsest põhialuskonstruktsioonist, millele paigaldatakse klassikaline kruvitatav tapptugi. Tänu tapptoe ja aluskonstruktsiooni kombinatsioonile väheneb vajadus puurida hoone konstruktsiooni ja suuri koormusi saab teostada Passivhausi standardis suure paksusega isolatsioonimaterjaliga.

Paneelide ühenduskohtades kinnitatakse fassaadielemendid tapplaagrite abil.

Tugiprofiilid ühendatakse seinakinnitustega neetide või kruvide abil. Seejuures võtavad liuglevad punktid vastu horisontaalseid (tuule) koormusi ja fikseeritud punktid võtavad vastu horisontaalseid ja vertikaalseid koormusi (survekoormus). Piiranguvaba paigaldus toimub liuguspunktide puhul vertikaalsetes pikiaukudes. Igale tugiprofiilile on määratud üks fikseeritud punkt.

Seinakinnitusele saab soovi korral paigaldada paigaldusabivahendid, mis võimaldavad tugiprofiili kinnitamist ja hoidmist ning lihtsustavad sellega töötamist.

Termostop Elements on saadaval soojusjaotuspunktidena, et vähendada soojuskaugust.

Väljakud kuni 480 mm.
Materjal EN AW-6063 T 66

Alumiinium T-profiilid
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Alumiiniumist tugiprofiilid
Dornhalter 8
Dornhalter 10

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Fassaadide aluskonstruktsioonid

Nähtavaks kinnitamiseks mõeldud profiilisüsteem (ALWI-S)

Profilsüsteem suureformaadiliste, nt kiudtsemendist, alumiiniumkomposiitpaneelidest või HPL-ist valmistatud plaatide nähtavaks kinnitamiseks.

ALWI-S-il põhinev aluskonstruk...

Nähtavaks kinnitamiseks mõeldud profiilisüsteem (ALKAPO)

Suletud üleulatuvusega profiilisüsteem suureformaadiliste fassaadipaneelide nähtavaks kinnitamiseks, nt fiibertsemendist, alumiiniumkomposiitpaneelidest või HPL-ist.

Tänu kastikuj...

Fassaadide aluskonstruktsioonid (UKLA)

Profilsüsteem suurte ja väikesemõõtmeliste keraamiliste fassaadipaneelide nähtavaks kinnitamiseks, nt mõõtmetega 40 x 40 cm või 60 x 60 cm, koos klambritega.

UKLA-l põhinev...

Fassaadide aluskonstruktsioonid (ALHO)

Profilsüsteem puidust valmistatud väikese ja suureformaadiliste fassaadimaterjalide ning fassaadipaneelide, nt fiibertsemendist, alumiiniumkomposiitpaneelidest või HPL-ist valmistatud fassa...

Fassaadide aluskonstruktsioonid (Beta Universal II (visible fixing))

Lämmasildadeta aluskonstruktsioonisüsteem suureformaadiliste fassaadipaneelide nähtavaks ja varjatud kinnitamiseks.

Lämmasildadeta aluskonstruktsioonisüsteem BETA Universal...