Kataloog

Systea GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Fassaadide aluskonstruktsioonid (KU35 NVA/VA) firmalt Systea GmbH

Toote päring  

Profilsüsteem metallkassettide ja alumiiniumkomposiitpaneelide varjatud kinnitamiseks vertikaalsuunas.

KU35 NVA/VA põhinev aluskonstruktsioonisüsteem koosneb vertikaalsetest T- või top hat-profiilidest, seinakinnitustest ja lisatarvikutest. Vastavalt soojuskoormusele - L-kujulised seinakinnitused on valmistatud alumiiniumist, roostevabast terasest või klaaskiududega tugevdatud polüamiidist, U-kujulised seinakinnitused alumiiniumist või roostevabast terasest.

Kandeprofiil on kujundatud nii, et sellel on juhtsiin poldiga või ilma poldita liuguri vastuvõtmiseks, mis paigaldatakse lõplikult alles pärast kasseti paigaldamist.

Poldi täpne asukoht/paigaldamine saab määrata alles ehitusplatsil kasseti paigaldamise ajal. Nii ei ole vaja tüütut tugiprofiilide joondamist.

Tugiprofiilid ühendatakse seinakinnitustega neetide või kruvide abil. Seejuures võtavad liuglevad punktid vastu horisontaalset (tuule) koormust ja fikseeritud punktid võtavad vastu horisontaalset ja vertikaalset koormust (survekoormust). Piiranguvaba kokkupanek saavutatakse liuguspunktide puhul vertikaalsete pikiaukude juures. Iga kandeprofiili kohta on ette nähtud üks fikseeritud punkt.

Seinakinnitustele saab soovi korral paigaldada montaažihoidiku, mis võimaldab kandeprofiili kinnitamist ja hoidmist, et hõlbustada tööd.

Termostop Elements on saadaval soojusjaotuspunktidena, et minimeerida soojustagastust.

Kandepunktid kuni 480 mm.
Materjal EN AW-6063 T 66

Alumiinium T-profiilid
T 90/60 (profiil nr. 782-T)

Alumiiniumprofiil
22/60/50/60/22 (profiil nr 782)

Liugurid ja nende riputamine
Poltidega liugurid (alumiinium)
Poltideta liugurid (alumiinium)
QRaili riputamine

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Fassaadide aluskonstruktsioonid

Nähtavaks kinnitamiseks mõeldud profiilisüsteem (ALWI-S)

Profilsüsteem suureformaadiliste, nt kiudtsemendist, alumiiniumkomposiitpaneelidest või HPL-ist valmistatud plaatide nähtavaks kinnitamiseks.

ALWI-S-il põhinev aluskonstruk...

Nähtavaks kinnitamiseks mõeldud profiilisüsteem (ALKAPO)

Suletud üleulatuvusega profiilisüsteem suureformaadiliste fassaadipaneelide nähtavaks kinnitamiseks, nt fiibertsemendist, alumiiniumkomposiitpaneelidest või HPL-ist.

Tänu kastikuj...

Fassaadide aluskonstruktsioonid (UKLA)

Profilsüsteem suurte ja väikesemõõtmeliste keraamiliste fassaadipaneelide nähtavaks kinnitamiseks, nt mõõtmetega 40 x 40 cm või 60 x 60 cm, koos klambritega.

UKLA-l põhinev...

Fassaadide aluskonstruktsioonid (ALHO)

Profilsüsteem puidust valmistatud väikese ja suureformaadiliste fassaadimaterjalide ning fassaadipaneelide, nt fiibertsemendist, alumiiniumkomposiitpaneelidest või HPL-ist valmistatud fassa...

Fassaadide aluskonstruktsioonid (Beta Universal II (visible fixing))

Lämmasildadeta aluskonstruktsioonisüsteem suureformaadiliste fassaadipaneelide nähtavaks ja varjatud kinnitamiseks.

Lämmasildadeta aluskonstruktsioonisüsteem BETA Universal...