Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Mõõtmismasinad (ACCURA 2000) firmalt Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Toote päring  

Teie vajadustele ja eelarvele kohandatud

ACCURA 2000 platvormi kontseptsioon võimaldab teil konfigureerida mõõteriista vastavalt teie vajadustele. Kui teie nõuded seadmetele, anduritele ja tarkvarale muutuvad, muutub ka ACCURA 2000. Saate kasu atraktiivsest hinnast ja madalatest elutsüklikuludest. ACCURA 2000 tehniliste tipptunnuste hulka kuuluvad uuenduslik isolatsioonitehnoloogia, uued õhklaagrid lühikese sõiduulatuse ja suurema töödeldava detaili läbilaskevõime tagamiseks. Hooldussõbralik konstruktsioon tagab maksimaalse kasutatavuse.

Temperatuurisõltumatus tänu F.I. tehnoloogiale

Temperatuuri kõikumistega tuleb arvestada, eriti tootmislähedaste mõõtmisrakenduste puhul. Uue ACCURA 2000 sild on varustatud ainulaadse, suure jõudlusega isolatsioonisüsteemiga, mis tagab nõutava täpsuse tootmisprotsessis.

Vabalt valitav mõõtmistemperatuur (20-26 °C)

Mõõtmismasinad peavad töötama konstantsel temperatuuril. ACCURA 2000 abil saate vabalt valida mõõtetemperatuuri ja vähendada kliimaseadmete kulusid.

Maksimaalne anduri paindlikkus

ACCURA 2000-l saab kasutada kõiki Carl Zeissi saadaval olevaid andureid. "Mass" multisensoritehnoloogia võimaldab optiliste ja kontaktandurite aja kokkuhoidulist vahetamist.

Navigator-tehnoloogiaga varustatud jõudluspakett

ACCURA 2000 jaoks mõeldud Performance Package sisaldab VAST navigatori võimalust veelgi täpsemaks skaneerimiseks. See tehnoloogia saavutab alati maksimaalse liikumis- ja skaneerimiskiiruse, vähendades seega teie väärtuslikku mõõtmisaega miinimumini. Paketti kuulub ka vajalik ohutustehnoloogia koos laserseirega.

Toote päring