Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tagasi loendi juurde

toode 3D-mõõtesüsteemid (ACCURA) firmalt Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Toote päring  

Lahendus, mis kasvab koos teiega

Kas jõudlus ja täpsus on teie peamised prioriteedid? ZEISS ACCURA saab tänu oma laiale konfiguratsioonivalikule kohandada vastavalt teie vajadustele - ja eelarvele. Lisaks muudab modulaarne disain süsteemi tulevikukindlaks: ACCURAt saab muuta, et see vastaks muutuvatele nõuetele konfiguratsiooni, andurite ja tarkvara osas.

Tulevikukindel

Tänu oma modulaarsele disainile on ZEISS ACCURA valmis vastama tulevikunõuetele. See kasvab koos teie seadmete, andurite ja tarkvara nõuetega. Kontakt- ja optiliste andurite ning skaneerimise eeljuhtmestik muudab ZEISS ACCURA kohe multisensorikõlblikuks.

Väike kaal, suur dünaamika

Terasest ja alumiiniumist valmistatud ZEISS ACCURA sild on äärmiselt jäik, kuid samas õhuke. Alumiiniumelemendid on kaetud ZEISSi CARAT-tehnoloogiaga, mis parandab temperatuuristabiilsust ja kasutusiga. Liikuvate osade vähendatud kaal parandab masina dünaamilist jäikust.

Temperatuurivahemik 20ºC kuni 26ºC

ZEISS ACCURA sild on kaetud Foam Insulating Technology'ga, mis on uut tüüpi kõrgtehnoloogiline isolatsioon. Korpuse katted tagavad maksimaalse isolatsiooni ja minimaalse paksuse. See võimaldab operaatoril valida mõõtelabori temperatuuri vahemikus 20ºC kuni 26ºC.

Hooldussõbralik konstruktsioon

Kõik silla korpuse paneelid saab eemaldada ja uuesti paigaldada vaid paari sammuga. See vähendab hoolduseks kuluvat aega ja suurendab masina kasutatavust.

Täpsus kuni nurkadeni

ZEISS ACCURA iga suurus on varustatud maksimeeritud mõõtepiirkonnaga. See tagab mõõtmistäpsuse kuni nurkadeni.

VAST navigator

ZEISS ACCURA on standardvarustuses VAST navigatori tehnoloogiaga, mis võimaldab veelgi kiiremat kalibreerimist, lähenemist ja skaneerimist ning suuremat täpsust.

Valikuline kõrgdünaamiline pakett

High-dynamic Package muudab ZEISS ACCURA suure kiirusega mõõteriistaks. See võimaldab liikumiskiirust kuni 800 mm/s. Suure kiiruse tõttu vajab masina mõõtepiirkond täiendavat kaitset. Laserskannerid jälgivad masinat ümbritsevat kaitsetsooni. Kui keegi siseneb ohustatud tsooni, aeglustab ZEISS ACCURA viivitamatult. Kiirete mõõtmistoimingute teostamine käivitub automaatselt uuesti, kui tsoon on vabastatud. See ohutustehnoloogia kuulub High-Dynamic Package'i koosseisu.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast 3D-mõõtesüsteemid

3D-mõõtesüsteemid (CONTURA)

Kompaktklassi võrdlusmasin

CONTURA - ZEISSi lai platvorm paindlikuks, usaldusväärseks ja kompromissituks kvaliteedi tagamiseks. Uusim põlvkond on veelgi täpsem ja pakub lis...

3D-mõõtesüsteemid (XENOS)

Viide

ZEISS XENOS on kodus kõikjal, kus nõutakse maksimaalset täpsust - uurimisinstituutide mõõtelaborites, lennundus- ja kosmosetööstuses ning optikatööstuses. Tipptasemel...

3D-mõõtesüsteemid (MMZ T)

Mõõtmisulatuse ja täpsuse põnev kombinatsioon.Ideaalne suurte hammasrataste jaoks.

Kuni 14,8 m³ mõõtevahemikuga on MMZ T-seeria Carl Zeiss'i suurimad lauasillatüüpi mõ...

3D-mõõtesüsteemid (MMZ E)

Ideaalne suurte detailide laadimiseks põrandale.

MMZ E portaalmõõtmisseadmed on ideaalsed põrandakonveierite kaudu transporditavate detailide kontrollimiseks, kuna need pak...

3D-mõõtesüsteemid (MMZ G)

Võrratu suurus

MMZ G-seeria suured sildtüüpi masinad vastavad kõrgeimatele nõudmistele: neil on Carl Zeissi pakutavatest mõõtmisseadmetest suurim mõõteulatus ja võrratu täp...