Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tagasi loendi juurde

toode 3D-mõõtesüsteemid (XENOS) firmalt Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Toote päring  

Viide

ZEISS XENOS on kodus kõikjal, kus nõutakse maksimaalset täpsust - uurimisinstituutide mõõtelaborites, lennundus- ja kosmosetööstuses ning optikatööstuses. Tipptasemel seade ühendab endas tehniliselt teostatava täpsuse ja peaaegu ühe kuupmeetri suuruse mõõteulatuse.

Uuenduslik mehaaniline konstruktsioon

ZEISS XENOS avaldab muljet oma uue mehaanilise konstruktsiooniga, mis põhineb tõestatud ZEISS CenterMaxil. Erinevalt tavalisest sillatüüpi konstruktsioonist on Y-juhikud külgseinte peal, mis eraldavad kõik liikuvad teljed kinnitusalast. Kuna Y-suunas liigub ainult risttala, on liikuvad massid väiksemad. See püsib kogu aeg konstantne - tõeline eelis võrreldes liikuva lauaga. Koos võimaldavad kaalu vähendamine ja pidevalt liikuvad massid kiirenduse ja maksimumkiiruse osas ajamite optimaalset kooskõlastamist.

Kõikide telgede lineaarajamid

ZEISS XENOS kasutab kõigil telgedel lineaarajamit. Eelised: suured kiirused, väga kiire kiirendus, suur positsioneerimistäpsus ja lõikevõimevabad ajamid. ZEISS XENOSi lineaarajamite kasutamine koos kõrge lahutusvõimega skaaladega tagab väga suure teekonna järgimise ja äärmiselt suure positsioneerimistäpsuse alla 100 nanomeetri. Näiteks jääb pliiatsite kõrvalekalle püsivamaks, mille tulemuseks on suurem täpsus. Veel üks eelis on ilmne kumerate pindade mõõtmisel: mida usaldusväärsemalt ja täpsemalt järgib stylus ettenähtud rada, seda täpsemalt saab määrata vigu.

Virtuaalne keskne ajam

ZEISSi XENOSil on kaks Y-suunalist lineaarset ajamit, mis on sünkroniseeritud ZEISSi poolt välja töötatud uue tehnoloogia abil: keskajam. See tagab ajamite optimaalse jõujaotuse sõltuvalt X-telje asendist. Seda võimaldab uusima põlvkonna kontroller ja algoritm. See on maksimaalse täpsuse ja parima võimaliku raja järgimise võtmeelement kogu mõõtepiirkonnas.

Ränikarbiidist keraamiline

ZEISS XENOS kasutab masinakonstruktsiooni täpsuse seisukohalt olulistes osades uuenduslikku ränikarbiidkeraamikat. Seni on seda materjali harva kasutatud võrreldava suurusega või täpsusega detailide puhul. Võrreldes tavalise alumiiniumoksiidkeraamikaga on ränikarbiidkeraamika umbes 50 protsenti väiksema soojuspaisumisega, kuni 30 protsenti suurema jäikusega ja 20 protsenti väiksema kaaluga. Võrreldes terasega tagab see kaks korda suurema jäikuse poole väiksema kaaluga.

Täiustatud VAST-kuld

ZEISS XENOS on standardselt varustatud ZEISSi VAST-kuldse võrdlusanduriga. ZEISS XENOSi arendamise käigus optimeeriti seda ZEISSi võimsat andurit veelgi, et saavutada parem täpsus ja korratavus. Uus on ka ZEISS XENOSi jäigem ühendus tüüneriga. VAST kuldsensor on mõeldud kuni 800 millimeetri pikkustele ja kuni 500 grammi kaaluvatele tüüneritele, sealhulgas asümmeetrilistele tüünerikonfiguratsioonidele.

Optimeeritud õhulaagrid

Uued veelgi jäigema ühendusega õhulaagrid suurendavad stabiilsust ja võimaldavad seega paremat täpsust.

Täiustatud elektroonikakujundus

Kõigi koordinaatmõõtemasinate liikuvate kaablite mõju täpsusele on selgelt vähendatud tänu täiustatud lahtiühendusele ja uuele detsentraliseeritud moodulitega elektroonikakontseptsioonile. Maksimaalse täpsuse saavutamisel mängivad üha olulisemat rolli uued arvutipõhise täpsuse (CAA) vastuvõtumeetodid ja täiendavad CAA-korrektsioonid.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast 3D-mõõtesüsteemid

3D-mõõtesüsteemid (CONTURA)

Kompaktklassi võrdlusmasin

CONTURA - ZEISSi lai platvorm paindlikuks, usaldusväärseks ja kompromissituks kvaliteedi tagamiseks. Uusim põlvkond on veelgi täpsem ja pakub lis...

3D-mõõtesüsteemid (ACCURA)

Lahendus, mis kasvab koos teiega

Kas jõudlus ja täpsus on teie peamised prioriteedid? ZEISS ACCURA saab tänu oma laiale konfiguratsioonivalikule kohandada vastavalt teie va...

3D-mõõtesüsteemid (MMZ T)

Mõõtmisulatuse ja täpsuse põnev kombinatsioon.Ideaalne suurte hammasrataste jaoks.

Kuni 14,8 m³ mõõtevahemikuga on MMZ T-seeria Carl Zeiss'i suurimad lauasillatüüpi mõ...

3D-mõõtesüsteemid (MMZ E)

Ideaalne suurte detailide laadimiseks põrandale.

MMZ E portaalmõõtmisseadmed on ideaalsed põrandakonveierite kaudu transporditavate detailide kontrollimiseks, kuna need pak...

3D-mõõtesüsteemid (MMZ G)

Võrratu suurus

MMZ G-seeria suured sildtüüpi masinad vastavad kõrgeimatele nõudmistele: neil on Carl Zeissi pakutavatest mõõtmisseadmetest suurim mõõteulatus ja võrratu täp...