Kataloog

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH kohta

Haagised professionaalseks kasutamiseks

  • HAAGISED sõiduautodele
  • ÕHKPIDURIGA HAAGISED
  • TRAKKERITE HAAGISED
  • ERIOTSTARBELISED SÕIDUKID

Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH toodab enam kui 570 mudelit vahemikus 0,6 kuni 7,0 t kogukaaluga üle 25 seeria.

Lisaks auto-, universaal-, ehitusmasina-, pika materjali-, kaabli- ja konteinervedajatele, kolmesuunalistele kalluritele, platvorm- ja kastiga haagistele kuuluvad haagiste valikusse ka liikuvad tõkkepuud ja eelhoiatuspuud ning teehooldushaagised maanteede ja kiirteede jaoks.

Trebbinis ehitatud haagised on mõeldud kaubanduslikuks kasutamiseks. Need peavad toime tulema karmi ja suure koormusega argipäevaga. Seetõttu on haagiste raamid täielikult keevitatud ja täielikult kuumtsingitud. Seda hindavad meie kliendid kaubandus-, kaubandus- ja kaubandussektorist.

Eriti kõrged nõudmised esitame oma kodu- ja välismaistele tarnijatele. Seega kasutame üldiselt ainult suurepärase vedrustuskäitumisega, suure läbisõiduga ning hooldusvabade rattalaagrite ja vedrustusega margitoole.

Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH asutati 1997. aasta kevadel ja seda juhivad kolm juhtivpartnerit. Tehas ise saab tugineda Trebbiner haagiste pikaajalisele traditsioonile. Selle tõhusus ja tugevus põhineb loovusel koos arenenud tehnoloogiaga.

Nüüdseks on ettevõttel Saksamaal üle 150 edasimüüja võrgustik. See edasimüüjate võrgustik on aluseks kiirele ja lihtsale teenindusele ja varuosade turustamisele.

Meie ettevõtte poliitikas on klientide rahulolu kõrgeim prioriteet. Seetõttu seame endale kõrged rahvusvahelised kvaliteedistandardid. Pärast väga põhjalikku ettevalmistust ja suuri jõupingutusi saavutas Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH 2000. aasta novembris DIN EN ISO 9001 kohase sertifikaadi.
Sellest ajast alates oleme oma ettevõttes edukalt rakendanud kvaliteedijuhtimist.

Lükandseintega furgoonhaagis

  • Pakume teile kõrglaadurite valdkonnas eri konstruktsioonivariantides libisevat katteplaati, mis on ette nähtud spetsiaalsete veoülesannete täitmiseks

Pöördplatvormiga haagised

Kõrge laadur koos pöördlauaga

  • Suurepärased jooksuomadused
  • Võib sõita BE-klassi juhiloaga
  • Automaatse tagasikäigu ja seisupiduriga ülekäigupidur
  • Lai valik...

Haagised pika materjali jaoks

Täielikult kuumtsingitud raamkonstruktsioon V-tüüpi veotiival; hooldusvaba Saksa teljeüksus pehme kummist vedrustusega ja suure isetasakaalustusega; automaatse tagasikäigu ja seisupiduriga ülesõidu...

Firefighter trailers

reguleeritava kõrgusega pukseerimisseade, kuumtsingitud

Erisõidukid

Lisaks "klassikalistele" haagistele kuulub meie ettevõtte tootevalikusse suur hulk eriotstarbelisi sõidukeid mitmesuguste rakenduste jaoks.

Platvormautod

Anodeeritud pressitud alumiiniumprofiilidest valmistatud platvormväravad.

Tahakallutav kallurid

Mitmekülgne ehitushaagis

  • Puistematerjalide ja ekskavaatorite veoks tänu madalale laadimiskõrgusele, suurele kliirensile ja 45-kraadisele kallutusnurgale
  • Lai valik lisaseadm...

Kolme külge kallutav kallurid

Kuumtsingitud võrgusilma kinnitus kolmesuunalise kalluri jaoks, kolmepoolne kiikuv; võrgusilma laius 40 mm. Vajalik kolmepoolse kalluri varustus koos nurgapealsete tugipostidega.

Haagise pealisehitused

Tugevdatud, alandatud raam, stabiilse nurgapostiga, keevitatud ja täielikult kuumtsingitud; laadimisala kõrgus ca. 420 mm; V-tõmbevanker, kuumtsingitud; kuulihaakeseadeldis; hooldusvabad Saksa marg...

Kallurite pealisosad

Pakume laia valikut tarvikuid nii kolmekordsete kallurite kui ka tagumiste kallurite jaoks.

Anodeeritud pressitud alumiiniumprofiilidest valmistatud kolmepoolne kiikuv kinnitus; kolmepo...

Presentfurgoonid

Valmistame teie veoautole - olgu see siis uus või kasutatud - kohandatud kere.

nt külgseinad ja katus on võimalik täielikult ümber paigutada, ja seda hetkega

Puksiirpealdised

Reguleeritava kõrgusega laadimis- ja transpordipinnad 2 autole