Kataloog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Heimerle + Meule GmbH kohta

Saksamaa vanima kulla- ja hõbeda rafineerimistehasena seisab Heimerle + Meule püsivate väärtuste eest.

1845. aastal Pforzheimis asutatud ettevõte on arenenud üheks juhtivaks täisteenuste pakkujaks väärismetallide töötlemise turusektoris.

2013. aastal ümberkujundatud Heimerle + Meule Group on nüüd üks Euroopa suurimaid väärismetallide töötlejaid, kellel on seitsmes riigis asuvates asukohtades üle 1000 töötaja.

Heimerle + Meule's on alati keskendunud kliendile. Usaldusväärne, usaldusväärne ja pädev: need omadused eristavad meid kui ausat partnerit. Traditsioonides kinnistunud ja uuele pühendunud innovaatiliste ideedega - nii loome aluse veenvatele lahendustele.

Heimerle + Meule Group on integreeritud Lübeckis asuvasse Possehl Groupi, millel on palju ruumi majanduslikuks initsiatiiviks. Tooted ja teenused ulatuvad väärismetallide ringlussevõtust ja -kaubandusest, väärismetallide pooltoodetest ehetele ja tehnoloogiale, galvaanilise keemia ja seadmete ning pinnakattematerjalide tootmisest kuni investeerimis- ja hambaravitoodeteni.

Ootame teid INVESTi messil kohtuma

stuttgartis

26.-27. aprillil 2024

S...

11.01.2024 01:05

FilaPrintM 3D lauaarvuti
Heimerle + Meule on Eldy Plus® materjale turul väga edukalt müünud juba üle nelja aasta. Seni sai neid pakkuda ainult rahulolevatele klientidele freesimismaterjalina. Kuid see muutub nüüd uue FilaPrintM printeriga!

Ootame teid Blechexpo 2023 messile.

07. - 10. novembril 2023,

Landesmess...