Kataloog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Heimerle + Meule GmbH kohta

Saksamaa vanima kulla- ja hõbeda rafineerimistehasena seisab Heimerle + Meule püsivate väärtuste eest.

1845. aastal Pforzheimis asutatud ettevõte on arenenud üheks juhtivaks täisteenuste pakkujaks väärismetallide töötlemise turusektoris.

2013. aastal ümberkujundatud Heimerle + Meule Group on nüüd üks Euroopa suurimaid väärismetallide töötlejaid, kellel on seitsmes riigis asuvates asukohtades üle 1000 töötaja.

Heimerle + Meule's on alati keskendunud kliendile. Usaldusväärne, usaldusväärne ja pädev: need omadused eristavad meid kui ausat partnerit. Traditsioonides kinnistunud ja uuele pühendunud innovaatiliste ideedega - nii loome aluse veenvatele lahendustele.

Heimerle + Meule Group on integreeritud Lübeckis asuvasse Possehl Groupi, millel on palju ruumi majanduslikuks initsiatiiviks. Tooted ja teenused ulatuvad väärismetallide ringlussevõtust ja -kaubandusest, väärismetallide pooltoodetest ehetele ja tehnoloogiale, galvaanilise keemia ja seadmete ning pinnakattematerjalide tootmisest kuni investeerimis- ja hambaravitoodeteni.

Investeerimistooted

Samuti saate kasu meie 175-aastasest kogemusest ja asjatundlikkusest meie heade investeerimistoodete puhul.

Need teadmised ja meie pidev püüdlus innovatsiooni poole võimaldavad meil pakkuda...

Coins

Nii haruldased, hästi säilinud ringluses olevad investeerimismündid kui ka nende uued vermimised on turvaline investeering.
Meil on palju levinud, ülemaailmselt kaubeldavaid kuldmünte, mis on...

Individuaalsed kingitused

Finantsinvesteeringud on väga isiklikud otsused. Seepärast on loogiline pakkuda väärismetallist valuplokki koos saatjaga. Heimerle + Meule valmistab soovi korral individuaalseid väikeseeriaid ja ek...

Ootame teid INVESTi messil kohtuma

stuttgartis

26.-27. aprillil 2024

S...

11.01.2024 01:05

FilaPrintM 3D lauaarvuti
Heimerle + Meule on Eldy Plus® materjale turul väga edukalt müünud juba üle nelja aasta. Seni sai neid pakkuda ainult rahulolevatele klientidele freesimismaterjalina. Kuid see muutub nüüd uue FilaPrintM printeriga!

Ootame teid Blechexpo 2023 messile.

07. - 10. novembril 2023,

Landesmess...