Kataloog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH kohta

EdmoLift on üks Euroopa suurimaid käärkahveltõstukite, kaubaaluste käitlemise toodete ja materjalide käitlemise abivahendite tootjaid ja tarnijaid.

Kõikjal, kus tõstetakse - kontoris, tehases, haiglas, laval, laos, turul, garaažis, poes, kaupluses, koolis, asutuses - EdmoLifti tooted teevad rasket tööd ja võtavad inimestelt koormust. Kuna tõstetööde kaotamisega saab oluliselt vähendada luu- ja lihaskonna vaevuste peamist põhjust, võib EdmoLift tooteid nimetada tervise abivahendiks.

Kuna see parandab seadmete kohalikku transporti ja varustamist, võib seda nimetada ka tõhususe abivahendiks. EdmoLift säästab raha, kuna vähendab kaotatud tööpäevade kulusid, ja seetõttu võib seda nimetada ka majanduslikuks rakenduseks.

Tõstevahend (NEO 30)

NEO 30, EdmoLift poolt

NEO 30 on akutoitel töötav mobiilne tõsteseade. Pööratav liigend saab hõlpsasti kinnitada sildkraana või silmapoldi külge. Kuni 30 kg kaaluvaid kaupu...

Rattapõhi

Rattapõhi

Ratastega varustatud tõstelaud muutub liikuvaks. Alusraamil on 2 pöörlevat ja 2 fikseeritud ratast.

Tõstukijuhi seade

Tõstukijuhi seade

Võimaldab tõstelaua hõlpsasti transportida kahveltõstuki või kaubaaluste tõstukiga.

Tear plaat

Tear plaat

Rebenemisplaadiga varustatud pind minimeerib koormuse libisemise ohtu platvormilt. Seda pinda soovitatakse eelkõige välitingimustes kasutatavate laudade puhul.

Kanistrikallur

Mõeldud 15-, 20- ja 25-liitriste kanistrite jaoks. Kanister kinnitatakse kandekäepidemele konksuga. Tõstab ja keerab kanistri sisu tühjendamiseks. Pööramine 360°, reguleeritava intervalliga 30&...

Trummelipöördur koos mootorajamiga

Trummi pööramismasin mootoriga trummi haaramiseks ja pööramiseks

Elektrilise ajamiga pöörur trumlite ja muude ümmarguste mahutite haaramiseks, pööramiseks ja pööramiseks. Saadaval on erinev...


EdmoLift esitleb tööstuse esimesi standardiseeritud hüdraulilisi tõstelauad, mis on mõeldud...

EdmoLift on üks maailma suurimaid käärkahveltõstukite, kaubaaluste käitlemise toodete ja materjalide käitlemise abivahendite tootjaid.