Kataloog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH kohta

HEMA - teie partner tootmismasinate alal
1977. aastal alustas HEMA väikese, väheste töötajatega ettevõttena Seligenstadtis. Täna töötab üle 600 töötaja üle maailma Saksamaa, Itaalia, Rumeenia, Hiina ja USA asukohtades. Rahvusvaheline kogenud müügipartnerite võrgustik tagab tiheda kontakti meie klientidega - kogu maailmas.

Oma laia tootevalikuga pakume teile laia tooteportfelli ümber tootmismasinate. Meie tootevalikusse kuuluvad kaitsesüsteemid, kinnitus- ja pidurisüsteemid ning nägemissüsteemid.

Kaitsesüsteemid
Oleme juba üle 40 aasta valmistanud kaitsesüsteeme igat liiki masinatele. Pakume teile laia tootevalikut, mis hõlmab individuaalselt teie vajaduste järgi valmistatud põimikuid, täielikke tagaseinasüsteeme, rullkattesüsteeme ja eesriideid, spiraalvedrusid ja teleskoopterasest katteid

Kinnitus- ja pidurisüsteemid
Meie pneumaatilised kinnitus- ja pidurisüsteemid hõlmavad tooteid pöörlevate positsioonide kinnituseks erinevates töösuundades, kiireks ja ohutuks kangikoormate kinnituseks ja pidurdamiseks või translatsiooniliseks kasutamiseks peaaegu iga lineaarjuhtsüsteemi jaoks.

Vaatlussüsteemid
Meie kolmanda tootevaliku, vaatlussüsteemide, raames pakume masina turvaaknaid, pöörlevaid aknaid ja LED-valgustussüsteeme.

Desinfitseerimisseadmed

Oleme välja töötanud meie HEVI GATE, et desinfitseerida ostukäru käepide kiiresti ja lihtsalt. Seadme lihtne kasutamine teeb ostukäru desinfitseerimise kõigile lihtsaks, mugavaks ja ilma suurema va...

Desinfitseerimisseadmed (Clean-Ice)

Üks suurimaid väljakutseid toiduainetööstuses, kaubanduses ja müügis on vastavate hügieenieeskirjade täitmine, eelkõige kahjulike mikroobide vähendamine jää tootmisel.

Clean-Ice vähendab...

Õhupuhastusseadmed (Clean Air)

Me veedame suurema osa oma elust siseruumides, kus me hingame kõige rohkem õhku. Siiski võib siseõhk olla kuni sada korda saastunum kui välisõhk.

Näiteks hingab täiskasvanud inimene päev...

Juhtpinna liugurid

Tööpinkide juhte tuleb hoida vabana laastudest ja prahist. Seetõttu on pühkijad olulised. Juhtsiinide pühkijad on konstrueeritud spetsiaalselt selleks, et nad võtaksid minimaalselt ruumi.

...

Meie pöördaknad vabastavad vaateid
HEMA võimsad RotoClamp kinnitusseadmed on ideaalsed pöörlevate positsioonide kinnituseks telgedel, laudadel ja masinate pöörlevatel peadel. Kuna klambersüsteem töötab tõrkekindla põhimõtte järgi, klammerdab see teljed kiiresti ja suure jõuga isegi elektrikatkestuse korral.