Kataloog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG kohta

Umbes 85 aastat on nimi Dolezych tähistanud pädevust ja tulemuslikkust. Tooted ja teenused, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, teevad Dolezychist ühe tippaadressi köite-, tõstmis-, rihma- ja koormakinnitustehnoloogias.

Tänu moodsale tehnoloogiale ja üha uutele uuendustele on ettevõte arenenud üheks suurimaks tootjaks Euroopas. Tänapäeval töötab Dortmundi emaettevõttes ja seitsmes välismaa tütarettevõttes üle 650 inimese:

Dolezychi tooteid, mis kuuluvad enam kui 20 000 tootepartiini, kasutatakse kõikjal, kus tuleb koormusi tõsta, transportida või kindlustada nii tehases, ehitusplatsil, maanteel, raudteel, vees kui ka õhus.tohutu mitmekesisus peegeldab klientide vajadusi.

: Kuna lisaks universaalselt kasutatavatele abivahenditele on igapäevaelus mitmeid erirakendusi, on eesmärk pakkuda kogu valikut ja kliendikeskset arendustööd. Lisaks sellele pakub Dolezych ulatuslikku teeninduspaketti, mis hõlmab kõigi tõstmis-, rihma- ja koormakinnitusseadmete nõustamist, katsetamist, hooldust ja remonti, veebipoodi ja üleriigilist 24-tunnist tarnet laoartiklite puhul.

Piiriktrossid

Trossid on terastrossid, mis on varustatud sobiva konksuga ja mida kasutatakse koormate tõstmiseks ja transportimiseks ning mis kuuluvad iga ettevõtte põhivarustuse hulka.

Trosside toot...

Keemilisest kiust trossid

Olenemata sellest, kas need on valmistatud kanepist, polüamiidist, polüpropüleenist, polüestrist või kõrgtehnoloogilisest kiust Dyneema - kiudköied sobivad mitmesugusteks rakendusteks.

...

Roostevabast terasest trossid

Roostevabast terasest versiooni toodab tavaliselt Dolezych materjalist nr. 1.4401 (AISI 316) või materjalist nr. 1.4301 (AISI 304). Muud roostevabad omadused.

Näiteks 1.4571 (AISI 320) tood...

Terastrossid

Tross on kvaliteetne masinaelement, mida toodetakse järgmise põhimõtte kohaselt: mitu traati on spiraalselt ümber südamikutraadi mähitud. Kui tootmine lõpeb selle tööetapiga, saadakse spiraalne tro...

Koormatraaversid

Koormatõsteseadmeid käsitlevad siduvad eeskirjad on BGR 500, DIN EN 13155 ja DIN 15428. Kraanakonksude riputamiseks või tõstepalkkraanade kandevahendina kasutatavad DoLast-tõstetalad on sertifitsee...

Torutransport

Do 730 toruhoidikud Lihtne ja mugav kõigi torutüüpide peale- ja mahalaadimine.

Kuni 4 m pikkustele torudele. Raskuskeskme kompenseerimine keti lühendamise abil. Konksud on võimalik lisatasu...

Käsitsi kasutatavad tõsteseadmed

Black-seeria tõstukid võib liigitada "käsitsi juhitavate kraanade" (manuaalsed tõstukid) gruppi. Hooblitõstukeid nimetatakse ka hoobkettatõstukiks, rattatõstukiks või tõstukiks; rihmaplokke nimetat...

Vaadikallutusseadmed

DoFlex-trumli kalluriga saate transportida, kallutada, pöörata või hoiustada nt kuni 120 l plasttrumleid.

Trumli kallur on lisaks kindlustatud tahtmatu libisemise vastu. Se...

Puidust pagasiruumi tangid

Kas 680 logi tangid

Suure haardelaiusega ja väikeste välismõõtmetega palkide transportimiseks. Alates 2,5 t kandevõimest on haardekohad kuluvana vahetatavad.

Sääklid

Kinnitusi kasutatakse peamiselt tõstesüsteemides vahetatava ühenduslülidena, nt rihmavööde, rihmakettide, ümarrõngaste või muude liitmike ühendamiseks. Ahela kasutamine lihtsustab kahjustatud tross...

Trossihülsid

nt galvaniseeritud spetsiaalsed sõrmikud, millel on eriti suur selge laius"

Tavaliselt kasutatakse koormate kinnitamiseks ja kinnitamiseks rihmasid. Kuid mõnikord viivad ka ebatraditsioonilised viisid eesmärgile

27.07.2023 01:00

DoNova® konveierilindil
Kasutatakse peapaelana

05.07.2023 01:05

#Spotted



Kaheksa meetrit rihmaketti lihtsalt lõdvalt üle vasaku õla visatud, samal ajal kuus m...

Dolezych tagab autovedajate ohutuse
Udo Dolezych valiti uuesti esimeheks