Kataloog

Stingl Systems GmbH

Stingl Systems GmbH kohta

1979. aastal asutas Leonhard Stingl oma ettevõtte, millel oli suur ettevõtlusvaim ning aastakümnete pikkune müügi- ja ehituskogemus liftitööstuses. Sellest ajast alates on dünaamilise pereettevõtte areng pidevalt tõusnud.

Täna teenindab Heilbronni lähedal asuv Stingl GmbH kliente Saksamaal, samas kui Stingl Systems GmbH tegutseb rahvusvahelises äris. Kui te otsite kinnitustehnika ja šahtivarustuse eriala eksperti ning lifti ehituskomponentide tarnijat, kes pakub lahendusi ühest kohast, siis ei saa te Stinglist mööda minna. Paljude, sageli pikaajaliste klientide hulka nii kodu- kui ka välismaal kuuluvad liftiettevõtted, ehitusettevõtted, liftisüsteemide tööstusettevõtjad, rajatiste haldamise ettevõtted ja mineraalõlitööstus. Ükskõik, kas tegemist on maailma juhtiva liftitootjaga või ühemeheettevõttega - nad kõik hindavad meie enda ja kaubandustoodete kõrget kvaliteeti ning saavad kasu meie erakordsest oskusteabest, mis lubab ja tagab maksimaalse ohutuse.

Me tunneme oma klientide vajadusi ja pakume lisaks standardtoodetele ka individuaalseid, praktilisi lahendusi, mis on pikaajaliselt veenvad. Meie kohandatud teenused, alates vajaduste analüüsist ja erikonstruktsioonist kuni just-in-time ehitusteenuseni, teevad meist oma klientidele väärtusliku partneri. lisaks äritegevusele võtame vastutust maailma eest, milles me elame. Traditsioonilise ettevõtte ja VDMA liikmena toetame algatust "Aitäh, vabakaubandus" heaolu, progressi, heade töökohtade, mitmekesisuse, rahu ja elamisväärse tuleviku nimel.

Valgusvõred (STG-128)

Valgusvõrgupaar, mis koosneb järgmistest osadest:

  • saatja ja vastuvõtja
  • 94 valgusvihku, 17 dioodi,
  • mõõtmed 2000 x 38 x 9 mm
  • Valgusvõrgustiku vahemik 20 - 1,...

LED-komplektid (INPLES)

Vanade madal- ja standardpingelampide (nt G/GU10 ja M) asendamisel tõhusate suure võimsusega LED-idega:

  • Vähendada energiatarbimist kuni 90% võrra
  • Lampide eluiga pikeneb mitte...

LED roostevabast terasest korpus (INPLES)

Täielikud sisseehitatud lahendused:
INPLES - roostevabast terasest korpus
KIT4 - koos juhtplokiga, max. 20 W, sisend 230 V, 50/60 Hz, väljund: 10,5 V, 1,8A


Vahetades van...

LED torud

Eelised:

  • Saadaval on T8 ja T5 formaadid
  • Madal energiatarve
  • Kasutusiga: umbes 30 000 h
  • Kõrge valgustugevus
  • Ei mingeid mürgiseid...

LED-punktid (Premium Line)

Eelised:

  • LED-lampe saab hõlpsasti asendada koos stabiliseeriva toiteallikaga G/GU & M - tulede asendamiseks
  • Saadaval on erinevad valgusvihu nurgad (30&d...

Valgustuse juhtimissüsteemid

Näiteks masinaruumi jaam, valgusandur, põrutuskindel pistikupesa, sh valguse juhtimine (impulssrelee) ja kinnitustuli, 10 m toitekaabliga või ilma.

Teised kaabli pikkused on võimalikud.

Šahtivalgustus

Teie jaoks kohandatud lahendused: valgustite kiire paigaldus, kiire kaablite paigaldamine (ei vaja kaablikanalit, klambreid jne) ja valmis ühendamine.

Üksikasjalik teave:<...

Pealülitid

Voolutugevus 25 kuni 100A, sobib esi-, jalg- ja DIN-juhtsiinide montaažiks. Punane andle, kollane kontrastne pind.

Saadaval on 2, 3 või 4 tihvtiga versioonid, keskne lukustuspolt ja otsast-...

Hädalülitid

nt avariilüliti korpuses vastavalt standardile EN 81, avariilüliti 40 mm, 1 NC, lüliti asendi indikaatoriga vastavalt standardile EN 81, pöörlev või tõmblukuga. Saadaval ka eelpaigaldatud kaabliga eri...

Hädaseiskamisnupud

nt hädaabinupp korpuses, hädaabikõne edastamiseks, seenekujuline nupp kollane, 40 mm, 1 NO, puurklamber, sümbol: Hädaabikõne kell. Saadaval ka eelpaigaldatud kaabliga eri pikkustes (nt 5 m) või muu ko...

Ainulaadne seadme kombinatsioon värske õhu juurdevoolust ja samaaegsest ioniseerimisest Keemivaba õhk ja pinnad Vähene hooldus ja minimaalne energiatarve Lihtne ja kiire paigaldus teie hooldusfirma poolt

Üha rohkem seadmeid ühendatakse mobiilside kaudu. Pidev kättesaadavus ja usaldusv&...