Kataloog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

25.06.2021 00:06

Paindlikkus ruutu - RS 1 robotsüsteem Täisautomaatne kaubaaluste ja detailide käitlemine - Automaatika turvalises, ööpäevaringses protsessis

Robotsüsteem RS 1 koos 3 riiulihoidla mooduliga - kohandatud kahele HermleC 22 U töötlemiskeskusele
Robotsüsteem RS 1 on täielik kombinatsioonikamber kaubaaluste ja töödeldavate detailide automatiseerimiseks. See Hermle'i uuendus pakub veenvat kombinatsiooni paindlikkusest ja tootlikkusest: Riiulihoidla kontseptsioon tagab märkimisväärselt pika autonoomse tööaja, haaratsite ja adapterite vahetus on automaatne ning täisfunktsionaalne seadistamisjaam võimaldab töö ajal kaubaaluste ja toorikukandjate paralleelset seadistamist. See muudab RS 1 õigeks automatiseerimislahenduseks paljude stsenaariumide jaoks. Kuid see pole veel kõik. Otsus:
ühe või kahe masina süsteem. RS 1 robotsüsteem on väga hästi kohandatav. Seda saab kasutada ühe masinaga või kahe masinaga, mis on omavahel võrgustikku ühendatud, et saavutada maksimaalne tootlikkus. Üleminek ühelt töötlemiskeskuselt kahele on võimalik ka hiljem, samuti on võimalik lisada kolmas riiulimoodul, puhastusseade, mõõtemasin või juhita transpordisüsteem (DTS).

Vaid 12 m2 suuruse paigaldusala puhul pakubRS 1 robotsüsteem alati vaba juurdepääsu masinate tööpiirkonnale, olenemata sellest, kas on ühendatud üks või kaks töötlemiskeskust.

MUUTUV MASINAVALIK

Üleüldine RS 1 kontseptsioon ühildub erinevate Hermle'i töötlemiskeskustega: C 12, C 22, C 250, C 32,C 400 või C 42. Pole vahet, kas kaks identset või kaks erinevat masinat on omavahel ühendatud. Ühe masina puhul toimub automaatika juhtimine Hermle Automation Control System (HACS) või SOFLEX tootmise juhtimissüsteemiga, kahe masina puhul alati SOFLEXiga.

AUTOMAATSELT TOOTA ROHKEM

NC-juhitavad pikahoobsed kinnitusseadmed ja haaratsid võimaldavad täielikult automatiseeritud töödeldava detaili vahetamist. Uuenduslik RS 1 robotisüsteem suurendab automaatselt tootlikkust tänu oma koostoimele individuaalse detailide etteandmissüsteemiga astmeliselt reguleeritavate universaalstantside kaudu. Ja siin on üks selle suurimaid eeliseid: Tänu ulatuslikele haaramis- ja kinnitusvalikutele sobivad NC-haardurid ja automaatselt reguleeritavad kinnitusseadmed toorikutele, mis praktiliselt välistab käsitsi sekkumise.

Kolm individuaalselt valitavat riiulite ladustamismoodulit tagavad optimaalse detailide varumise. Kuni 398 x 398 mm suurustele kaubaalustele või viies variandis universaalsetele stantsidele kuubikuliste või

silindriliste toorikute jaoks - riiulite ladustamismoodulites on koht kõigele, isegi mitmesugustele haaratsitele või kinnitusseadmetele. Veel üks tootlikkuse plusspunkt: Loomulikult saab masinaid juhtida autonoomselt.

Veel uudiseid

06.09.2023 00:00

Maanteereis HERMLE Bulli
Järgmine peatus EMO 2023

18.09.23-23.09. 23 on masinatehas Berthold HERMLE AG 560 m2 suurusel väljap...