Kataloog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Automatiseerimine täiuses - HERMLE EMO 2023 messil

18.09.23-23.09. 23 on masinatehas Berthold HERMLE AG 560 m2 suurusel väljapanekul hallis 12, stendil C30, truult oma moto - kõik ühest kohast - kolm täielikult varustatud automatiseerimislahendust ja freesitöötlemiskeskus. Kõik masinad tutvustavad HERMLE toodete tehnoloogilisi eeliseid huvitavate töötlemisoperatsioonide abil.


HERMLE AG on oma HIGH-PERFORMANCE-LINE ja PERFORMANCE-LINE töötlemiskeskustega juba aastaid olnud eeskujuks paljudes erinevates tööstusharudes, kus on vaja täpseid, kvaliteetseid ja pikaajalise täpsusega masinaid. Viimastel aastatel on kvalifitseeritud tööjõu puudus ja ka majanduslik surve automatiseeritud süsteemide kasutamisele pidevalt kasvanud. Näiteks asutas HERMLE AG juba varakult oma automatiseerimisega tegeleva tütarettevõtte HERMLE Systemtechnik GmbH. Kuna automatiseerimise osakaal on tänaseks kasvanud üle 50%, oli see väga tulevikku suunatud otsus, mis on tänapäeval enam kui tasuv. Seetõttu keskendutakse EMO-l ka automatiseerimisele ja digitaliseerimisele. Siin näidatakse kolme erinevat lähenemist, mis on mõeldud nii laiade detailide kui ka kvaliteetsete komponentide usaldusväärse ja ökonoomse tootmise jaoks.


HERMLE AG pühendab tehnoloogia arendamisele terve teemavaldkonna. Siin vastavad spetsialistid kasutajate küsimustele uute tootmistehnoloogiate, freesimis- ja treimistsüklite, digitaalsete komponentide ja spetsiaalse riistvara kohta.

C 12-le kohandatud RS 05-2 robotsüsteem -
kuni 10 kg raskuste detailide jaoks, samaaegselt kõrge ja üksikute detailide ladustamine mitmesugustes ladustamismoodulites.

C 250-le kohandatud RS 1 robotsüsteem - suudab paindlikult haarata, kinnitada ja ladustada kuni 15 kg raskuseid detailide ja kuni 60 kg raskuseid kaubaaluseid. Maksimaalne paindlikkus koos väga kõrge protsessikindlusega.

C 32-le kohandatud HS flex handling system -
kuni 450 kg kaaluvate töödeldavate detailide jaoks (raske versioon kuni 1200 kg), transpordib ja ladustab kaubaaluseid kahes laomoodulis.

Eksponaatide nimekirja täiendab C 42 freesimis-/treimisversioon, mis kasutab suurejoonelist freesimisprotsessi/rotatsioonitöötlust, et näidata "powerskiving" freesimisprotsessi sise- ja välishambastamise ja "kuusepuu freesimise" jaoks lennukimootorite komponentide jaoks.

Veel kaks Hermle töötluskeskust, mudel C 32, võib leida meie partnerfirmade EMUGE-FRANKEN ja HEXAGON juures.


EMO-l ei tohi loomulikult puududa Bulli/T1 näidisosa, mis on toodetud majasisesel näitusel ja mis tekitas aprillis Open house'il sensatsiooni.

Veel uudiseid

06.09.2023 00:00

Maanteereis HERMLE Bulli
Järgmine peatus EMO 2023

Robotsüsteem RS 1 koos 3 riiulihoidla mooduliga - kohandatud kahele HermleC 22 U tö&oum...