Kataloog

Systea GmbH

06.10.2021 00:10

Kruiisiterminal Ostseekai

Vana ja uue edukas kombinatsioon

Olgu tegemist auhinnatud elamukompleksiga Taanis, erakordse muuseumihoonega Prantsusmaal või veetorniga Luksemburgis - kõikjal maailmas valivad hoonete omanikud, arhitektid, planeerijad ja fassaadide paigaldajad SYSTEA lahendusi. Eriti kui tegemist on esinduslike hoonetega, toetutakse meelsasti meie kvaliteetsetele ja vastupidavatele aluskonstruktsioonisüsteemidele. See näitab, et SYSTEA lahendusi saab kasutada igat tüüpi ehitusprojektide puhul, olenemata sellest, kas tegemist on äri-, elamu- või ühiskondlike hoonetega.

Põhjaühenduses olemasoleva Ostseekai terminali juurde Kieli sadamas ehitati veel üks terminal 3700 m² suurusel alal. Uus kruiisiterminal on projekteeritud koos olemasoleva terminalihoonega kui osa ansamblist. Hoonest saab liikumiste peegeldus, kuna fassaadi ümar kuju võtab üles külastusvoogude ja käiguteede jooned ning integreerib need arhitektuuri lahutamatute komponentidena.
Fassaadi iseloomustavad suured klaaspinnad, mis tagavad läbipaistvuse, ning kumerad ja nähtamatult kinnitatud Alucobond-kassetid katusel ja sissepääsualal. Lisaks sellele on ripplagi projekteeritud lamedate, nähtavalt kinnitatud Alucobond-paneelidega.

Veel uudiseid

Ajastul, mida iseloomustab tööjõupuudus ja üha lühemad tähtajad otsuste tegemiseks projekti arend...

Kui te mõtlete Berliini Bauhausile, siis seostub see automaatselt Gropiusega. Müller Reimann...

SYSTEA on koheselt saadaval koos kõigi BIMsystems'i poolt waya's olevate aluskonstruktsioo...