Kataloog

Systea GmbH

30.09.2022 15:09

SYSTEA fassaadisüsteemid digitaalselt saadaval BIM-sisuuna

SYSTEA on koheselt saadaval koos kõigi BIMsystems'i poolt waya's olevate aluskonstruktsioonisüsteemide BIM-sisuga. Planeerijatel on võimalik paigutada ja konfigureerida süsteemilahendusi otse oma CAD-süsteemis ning edastada tootjale tootmise jaoks olulised andmed. Selle sammuga laiendab SYSTEA oma digitaalset portfelli koostöös BIMsystemsiga.

SYSTEA digiteerib fassaadikonstruktsioonid BIM-sisuks, et optimaalselt toetada planeerimisprotsessi BIMiga
. BIMi (Building Information Modelling) abil saab ehitusprojektid algusest peale digitaliseerida ning koguda ja hallata olulist teavet planeerimise, teostamise ja infrastruktuuri kohta nn digitaalses kaksikus. Praktikas rakendamiseks on muu hulgas vaja BIM-konformseid andmeid teabeallikana. Et toetada planeerijaid digitaalsel planeerimisel ja edendada ehitamise digitaliseerimist, teeb SYSTEA oma aluskonstruktsioonisüsteemid BIM-sisuuna kättesaadavaks.

Alates aprillist on SYSTEA tooteteave BIM-sisaldusena saadaval wayas. waya toimib ArchiCAD ja Revit CAD-süsteemide pluginana ning loob sideme planeerijate ja tootjate vahel. Lisaks oma ehitustoodete geomeetrilistele andmetele on SYSTEA integreerinud BIM-sisu ka sellega seotud ekspertiisi. Selle tulemuseks on BIM-sisu ainulaadne mitmekülgsus waya's. Lisaks tavapärasele BIM-sisu paigutamisele CAD-süsteemi võimaldab waya BIM-võimelist tootekonfiguratsiooni. SYSTEA BIM-sisu on veebipõhiselt konfigureeritav ja seda saab enne CAD-planeeringusse integreerimist pluginaga individualiseerida. See muudab aeganõudvad käsitsi tehtavad kohandused CAD-süsteemis minevikku.

Lisaks BIM-sisu suurele kohandamisvõimele säästavad planeerijad tänu selgele viisliidesele tõhusalt aega digiteeritud aluskonstruktsioonisüsteemide otsimisel, valimisel ja paigutamisel. Jürgen Walter, SYSTEA tootejuht, tervitab sellist lähenemist: "SYSTEA püüab pidevalt lihtsustada oma äripartnerite igapäevast tööd. BIMsystemsiga on meil partner, kes meid selles toetab. Meie aluskonstruktsioonisüsteemid on individuaalsed ja kvaliteetsed. See peab kajastuma digitaalses taotluses. Seetõttu toetume BIMsüsteemile, sest see kaardistab ka keerulised süsteeminõuded ja jääb siiski kasutajale kasutatavaks."

"Maailmas, mis muutub pidevalt keerulisemaks, tahame oma äripartnerite igapäevast tööd lihtsustada kõigega, mida me teeme." See moto on osa SYSTEA missioonist. Nii fassaadide aluskonstruktsioonide tootmisel kui ka digitaalsete konsultatsiooniteenuste osutamisel. Waya abil saavad SYSTEA kinnisvarakonsultandid otse vaadata vastavat BIM-sisu planeerija päringutele, muuta seda ja teha see planeerijale korrektselt kättesaadavaks. Ettevõte saadab seega planeerijaid tõhusalt ja ilma asjatute iteratsioonideta.

Tulemus: arhitektid, ehitajad ja kaupmehed ning elamuettevõtted saavad kasu BIM-planeerimisel kadudeta võrgustikust, nõustamisest otse CAD-süsteemis, digiteeritud projekti- ja tooteandmetest ning adresseeritud teabest kogu planeerimisprotsessi vältel.

SYSTEA tagab ajakohase ja korrektse BIM-sisu - igal ajal
BIMsystems kasutab olemasolevaid digiteeritud materjali- ja tooteandmeid SYSTEA BIM-sisu digiteeritud ekspertiisina. linya by BIMsystems'i hoolduskeskkonna kaudu arendatakse see tooteteave BIM-sisuks ning tootja ise loob, haldab ja ajakohastab seda reeglite ja loogika vormis asjatundlikult. See tähendab, et waya BIM-sisu on alati ajakohane ja tootja saab seda rakendada. "Fassaadide lihtsustamine" muutub seega planeerija reaalsuseks - nii tootjate kui ka planeerijate jaoks.

Seepärast toetub fassaadiekspert nüüd BIMsystems'i waya'le. Sest SYSTEA enda jaoks on BIM-süsteemi kõrge efektiivsus ja funktsionaalsus veenev: lühikesed valmidusajad ja vähene vaev BIM-sisu loomisel läbi "linya" hoolduskeskkonna.

waya on planeerijatele tasuta kõigi põhifunktsioonidega! See võimaldab neil ja teistel ehitussektori sidusrühmadel otsida, teisendada, konfigureerida ja paigutada BIM-sisu SYSTEAst ning teha koostööd partneritega keskses andmemudelis. Paigaldamine on lihtne: Pärast tasuta lisaseadme allalaadimist ja paigaldamist peavad kasutajad end vaid üks kord tasuta registreerima. Pärast seda on waya kasutusvalmis ja seda saab juhtida otse CAD-süsteemist.

Veel uudiseid

Ajastul, mida iseloomustab tööjõupuudus ja üha lühemad tähtajad otsuste tegemiseks projekti arend...

Kui te mõtlete Berliini Bauhausile, siis seostub see automaatselt Gropiusega. Müller Reimann...

06.10.2021 00:00

Kruiisiterminal Ostseekai
Vana ja uue edukas kombinatsioon