Kataloog

Systea GmbH

05.12.2023 01:12

Täpse ja kiire 3D-elementide kinnitamise kunst

Ajastul, mida iseloomustab tööjõupuudus ja üha lühemad tähtajad otsuste tegemiseks projekti arendamisel, on nüüd kättesaadavad sellised vahendid nagu 3D-planeerimine ja -projekteerimine. Hooneelementide tootja, arhitekti ja fassaadiehitaja vaheline tihe kooskõlastamine ja koostöö tähendab, et kokkupandavaid elemente saab rakendada lühema montaažiajaga.

Nende kiireks ja täpseks kokkupanekuks on vaja spetsiaalselt välja töötatud aluskonstruktsioonisüsteeme, eeltööde võimalusi ja tehnoloogiaid ning planeerimise ja montaaži ümbermõtestamist. Hooneelemendid on raskemad ja vähem väikse mõõtkavaga, mis vastab tänapäeva arhitektuurinõuetele.

Suureformaadilised ehituselemendid kui arhitektuursed pilkupüüdjad
Bremeni investori ja projektiarendaja "Peper & Söhne" muljetavaldavas ehitusprojektis SPURWERK on kaasaegse arhitektuuri nõuded ellu viidud. Endise Neustadtsgüterbahnhofi (Neustadti kaubajaama) alale luuakse umbes 90 000 ruutmeetri suurusel alal kaasaegne, mitmekülgne ärisegu büroode, käsitöö, müügisaalide ja restoranide vahel.

Westphal Architekten BDA vastutab uue avara töökeskkonna urbanistliku ilme eest. Vastvalminud kvartalis on mitmekorruselised, hallikas iirisevas toonis telliskiviga kaetud hooned, mida toetavad antratsiidi värvi, korrusekõrgused betoonist soklid.

Turvaline tugi kolmemõõtmelistele, suureformaadilistele betoonsammastele elementkonstruktsioonis
RIEDERi poolt klaaskiudbetoonist valmistatud plaate ja liitmikke ühendab erikonstruktsioon tõestatud SYSTEA profiilisüsteemist UBE NG. Et kiirendada ülespoole püüdvate, noole kujuliste 3D klaaskiudbetoonelementide montaažiaega, valiti formparts-seeria kahemõõtmelised elemendid. Elemendid valmistati ette, et need sobiksid täpselt kokku süsteemsete nurgakinnitustega, ja need saadeti pärast eelmontaaži ehitusplatsile.

Tihedas koostöös Kohlmeyer Fassadenbau'ga oli seega võimalik mitte ainult mitmekordselt lühendada montaažiprotsessi, vaid ka ühendada eelmontaaži kõrge kvaliteet ideaalselt tööga ehitusplatsil. Suureformaadiliste elementide paigaldamisel ehitusplatsil on oluline, et need oleksid täpselt tasandatud ja kraanaga täpselt paigaldatud.

SYSTEA profiilisüsteemi UBE iseloomustab suureformaadiliste fassaadipaneelide varjatud kinnitamine. Bremeni ehitusprojektis kruviti fassaadielemendid kokku varjatud kujul, kasutades Rieder süsteemi klambreid. Soojusisolatsiooninõuete täitmiseks optimeeriti SYSTEA süsteem termiliselt. Agraffe saab kinnitada nii kohapeal kui ka eeltöödel. Lihtsamaks töötlemiseks on seinakinnitid varustatud montaaživahenditega, mis võimaldavad tugiprofiili kinnitada ja hoida.

SYSTEA on saadaval individuaalsete arutelude ja küsimuste korral.

Veel uudiseid

Kui te mõtlete Berliini Bauhausile, siis seostub see automaatselt Gropiusega. Müller Reimann...

SYSTEA on koheselt saadaval koos kõigi BIMsystems'i poolt waya's olevate aluskonstruktsioo...

06.10.2021 00:00

Kruiisiterminal Ostseekai
Vana ja uue edukas kombinatsioon