Kataloog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Massivoolu kontroll #redefined

Kiire ja stabiilne, tõestatud ja täpne

Avasta nüüd: Bronkhorst High-Tech BV FLEXI-FLOW seeria

Täiesti uus tase massivooluhulga kontrollimisel....
"FLEXI-FLOW" on meie uusim massivooluregulaatorite seeria. Selle revolutsioonilise seadmega ei saa me mitte ainult mõõta ja reguleerida gaasivoolu ja temperatuuri, vaid ka mõõta ja reguleerida teie protsessis üles- ja allavoolu rõhku ühe paindliku seadmega . See on massivoolu reguleerimise tulevik."

"FLEXI-FLOW põhineb tõeliselt unikaalsel termilisel massivoolu mõõtmise tehnoloogial, mis ühendab kiire ja stabiilse kiipanduri teostatava ja täpse möödavoolutehnoloogiaga. Uurige, kuidas see võib teile kasu tuua." Vincent Hengeveld, FLEXI-FLOW tootejuht

Stabiilne gaasivoolu kontroll analüütiliste seadmete jaoks
Gaasi massivoolu kontrollerid on olulised komponendid paljudes analüüsimeetodites, näiteks massispektromeetrias, kromatograafias, aatomispektroskoopias ja põlemisanalüüsis. Näiteks kasutatakse kompaktseid gaasivoolumõõtureid ICP-MS seadistuse osana gaaside sisestamiseks kokkupõrkeelementidesse (reaktsioonikambritesse).

FLEXI-FLOW gaasimassivooluregulaator sobib hästi nende protsesside jaoks, kus on vaja stabiilset gaasivoolu reguleerimist, kompaktsust, lühi- ja pikaajalist stabiilsust ning ühilduvust kasutatavate gaasidega.



Veel uudiseid

mASS-STREAM™ gaasivoolumõõtjad ja kontrollerid
IQ + FLOW® seeria laiendamine meediaisolatsiooniga anduritega

Paljudel turgudel näeme üleminekut miniatuursuse suunas. Näiteks laboratooriumides muutub tööruum...

Les appareils de la gamme MASS-STREAM™ fonctionnent sur la mesure directe du débit (sans by-pass) selon le principe de l'anémométrie à température constante