Kataloog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Kvaliteetne alalisvooluühendus aku energiasalvestussüsteemidele (BESS)

Stäubli PV-liitmike turuliidrite MC4 portfelli kuulub nüüd ka aku energiasalvestussüsteemide alalisvooluühendusega ühenduslahendus MC4-Evo stor.

Uus MC4-Evo stor aku energiasalvestussüsteemide (BESS) ühendamiseks täiendab MC4-Evo 2 tootesarja olulise täiendusena DC 1500 V tootevalikusse.

See pistikühendusega ühendus inverteri ja salvestussüsteemi vahel tagab lihtsa paigalduse ning tagab sama tuntud, vastupidava, kauakestva ja vähese kadudega ühenduskvaliteedi nagu algsed MC4 ja MC4-Evo 2 DC kaabliühendused PV-ahelas. Lisaks järeleproovitud MULTILAMi kontakttehnoloogiale on sellel Stäubli energiasalvestuse ühenduslahendusel 45° pööratud pingutuspind, mis tagab töökindla paigalduse. MC4-Evo stor ei ole võimalik ühendada MC4 või MC4-Evo 2 kaabliühendusega, nagu seda kasutatakse PV-ahelas või aku väljundis inverteri alalisvoolu poolel.

Nagu kõik Stäubli originaal MC4-liitmikud, vastab ka see BESSi ühenduslahenduse MC4-Evo stor kaitseklassi IP68 nõuetele, mis teeb sellest äärmiselt vastupidava toote, mis tagab usaldusväärse ja pikaajalise töö ka karmides kasutustingimustes.

Uus MC4-Evo ladustamise lahendus koosneb kaabliühendusest ja pinnapealsest karbist, mis mõlemad paigaldatakse inverterile ja aku salvestusseadmele. Toote kvaliteeti ja toimivust kinnitavad TÜV- ja UL-sertifikaadid.

Veel uudiseid

SSA Terminals, LLC on kasutusele võtnud 33 terminalitraktorit, mis on mõeldud täielikult automatiseeritud suure võimsusega kiirlaadimisühendustega (QCC) elektrisõidukite jaoks.
Prantsuse kangavabrik investeerib Stäubli'sse, et täita ESG nõudeid