Kataloog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Jacquard-kudumine - sammud jätkusuutlikkuse suunas

Prantsuse kangavabrik investeerib Stäubli'sse, et täita ESG nõudeid

Prantsuse kangakudumise ettevõte Les Tissages de Charlieu (LTC) on paigaldanud 40 uut SX PRO Jacquard masinat 2023. aasta esimeses kvartalis. See ei ole esimene Stäubli Jacquard masinate soetamine, kuid seekord tehti investeering LTC ülemaailmse ESG (keskkond, sotsiaalne ja valitsemistava) strateegia raames.

Keskkonnamõju on LTC jaoks nende uute Jacquard masinate valikul oluline kriteerium. Stäubli SX PRO Jacquard masinad on kavandatud väiksema energiatarbimisega ja sobivad ideaalselt ettevõtte jätkusuutlikkuse ja ESG eesmärkide täitmiseks. Teine oluline tegur on Stäubli Jacquard masinate vastupidavus. LTC ruumides on Stäubli Jacquardi masinad, mis on töötanud juba üle 20 aasta.

LTC poolt soetatud 40 uut SX PRO Jacquardi masinat paigaldati äsja paigaldatud kudumismasinatele, mida ettevõte kasutab peamiselt ringlussevõetud lõnga töötlemiseks ringmajanduse stsenaariumi raames. LTC ja Stäubli aitavad kaasa keskkonnahoidlikumale tulevikule tekstiilitööstuses: LTC oma ülemaailmse ESG-strateegiaga ja Stäubli oma väga tõhusate, energiasäästlike ja jätkusuutlike lahendustega.

Veel uudiseid

SSA Terminals, LLC on kasutusele võtnud 33 terminalitraktorit, mis on mõeldud täielikult automatiseeritud suure võimsusega kiirlaadimisühendustega (QCC) elektrisõidukite jaoks.
Stäubli PV-liitmike turuliidrite MC4 portfelli kuulub nüüd ka aku energiasalvestussüsteemide alalisvooluühendusega ühenduslahendus MC4-Evo stor.