Kataloog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - tuleviku tööandja

FLUX-GERÄTE GMBH sai pitseri "Tuleviku tööandja"

Tulevikule orienteeritus ja kvaliteet tööandjana - selle eest pälvis FLUX Saksamaa jätkusuutlikkuse ja digitaliseerimise innovatsiooniinstituudi (DIND) auhinna "Tuleviku tööandja". Algatust toetab endine föderaalne majandusminister Brigitte Zypries. Auhind aitab ettevõtetel end "sõjas talentide eest" positsioneerida, et kvalifitseeritud tööjõu puudusest hoolimata talente ligi meelitada ja hoida. Auhinnatakse uuenduslikke ettevõtteid, millel on selge digitaliseerimisstrateegia, mis järgivad jätkusuutlikkuse eesmärke ja pakuvad atraktiivseid töötingimusi.

Keskendutakse kaasaegsele juhtimisele ja töötajasõbralikkusele. Näiteks lamedad hierarhiad, paindlikud palgamudelid või töötajate soodustused, samuti individuaalsed täiendus- ja koolitusvõimalused on hõlmatud tervikpildiga, mis on loodud hindamismaatriksi abil, mis on välja töötatud ettevõtluse ja teaduse ekspertide kaasabil. Auhinnad antakse välja erinevatel võrgustikuüritustel.


DIND-st:

Saksa innovatsiooni instituut jätkusuutlikkuse ja digitaliseerimise alal (DIND) toetab ettevõtteid tulevikukõlblikuks muutmisel. Selleks teeb DIND koostööd ettevõtjate, teadlaste ja poliitikute ekspertidega, viib partnerite nimel läbi uuringuid ja uurib ettevõtteid nende tulevikuvõimekuse oluliste aspektide osas. Eduka ümberkujundamise näidete eesmärk on anda majandusele olulisi impulsse. DIND auhinnad on ettevõtete jaoks väärtuslik kommunikatsioonivahend. Need aitavad leida sobivaid partnereid ja töötajaid, et muutuda veelgi innovaatilisemaks, jätkusuutlikumaks ja digitaalsemaks.

Veel uudiseid

Mis on KLIMAfit?
KLIMAfitiga - projekti abil, mis on kooskõlas Baden-W&uuml...

22.11.2023 09:00

Fluxi pumbad Brau Beviale'is
alates 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Eksponent: FLUX Pumps Corporation USA

<...
Usaldusväärne tooraine ekstraheerimine seebi tootmiseks