Kataloog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Tutvuge FLUXi pumpade mitmekesisusega tänavusel ACHEMA messil Frankfurdis.

Külastage meid hallis 8; stendil F 24 ja tutvuge meie ulatusliku tooteportfelliga

Moto "Mitmekesisus, mis liigutab" all kutsume teid avastama meie pumbatehnoloogiate maailma. Meie laia tootevalikut, mis on tuntud oma kvaliteedi, usaldusväärsuse ja vastupidavuse poolest, iseloomustab ka ohutus ja lihtne käsitsemine.



FLUXi tooteportfell peegeldab mitmekülgsust, mis on vajalik kõige nõudlikumate väljakutsete edukaks lahendamiseks.Meie ACHEMA tipphetked 2024: Sukelduva tsentrifugaalpumba VERTIFLOW F 728 - uue põlvkonna sukelduva tsentrifugaalpumba äärmuslikes töötingimustes. Sobib statsionaarseks ringlus- ja filtripumbaks vooluhulgale kuni 750 l/min. Seda iseloomustab intelligentne konstruktsioon, mida saab väga lihtsalt kohandada vastavale rakendusele. Seeria on täiesti ohutu kuivalt töötada kuni 600 mm sukeldumissügavuseni ilma laagriteta vedeliku piirkonnas.

Teisest küljest on võimalik teostada kuni 1800 mm sukeldumissügavust, paigaldades liuglaagri. Peristaltiline pump PERIPOWER - välja töötatud kõige raskemate rakenduste jaoks. Peristaltilised pumbad on isevoolsed ja vooliku läbimõõduga 10 kuni 200 mm äärmiselt mitmekülgsed protsessides, kus kasutatakse abrasiivseid, viskoosseid ja tahkeid aineid sisaldavaid aineid. PERIPOWER saavutab voolukiirused kuni 300 m³/h ja võimaldab õrnalt pumbata isegi nihketundlikke aineid. Saadaval olevad voolikute materjalid NRH, NBR või EPDM, ka FDA-kvaliteediga, on vastupidavad peaaegu kõikidele mõeldavatele keskkondadele. Tänu rulltehnoloogiale on pumbad eriti energiasäästlikud ja voolikut säästvad.

Nende vastupidavus ja lihtne hooldus muudavad PERIPOWERi usaldusväärseks partneriks teie rakenduses. Sanitaar MINIFLUX - Väike, kerge ja hügieeniline, see täiustatud IBC-konteinerite pump on ideaalne lahendus kõrgete hügieeninõuetega pumpamiseks. Sanitaartehniline MINIFLUX on konstrueeritud nii, et surnud ruumi oleks võimalikult vähe, sellel on kvaliteetsed pinnad ja see ei vaja mehaanilist tihendit.

Pumpa saab kiiresti ja ilma tööriistadeta lahti võtta, seda on lihtne puhastada ja seetõttu sobib see ideaalselt farmaatsia- ja toiduainetööstuses kasutamiseks. Kuid FLUXi mitmekesisus ei lõpe siinkohal. FLUXi tootevalikusse kuuluvad ka tuntud trumlipumbad ja õõnespumbad, õhkmembraanpumbad, magnetiliselt ühendatud tsentrifugaalpumbad, mootorid, vooluhulgamõõtjad, segistid ja ulatuslik tarvikute valik.

Valikut täiendavad täiustatud trumlitühjendussüsteemid, näiteks VISCOFLUX mobile S väga viskoossete ainete jaoks, ja kompaktsed doseerimissüsteemid, näiteks FLUX FILL GT, mis on mõeldud teie tootmisprotsesside edasiseks lihtsustamiseks ja optimeerimiseks. Külastage meid hallis 8, stendil F24, ja kogege, kuidas meie pumbad mitte ainult ei pane protsesse liikuma, vaid pakuvad ka iga rakenduse jaoks sobivat lahendust. Külastuse ajal saate nautida meie maitsvat pehmepiima ja erinevaid suupisteid - ideaalne kombinatsioon ergutavateks vestlusteks.

Veel uudiseid

Mis on KLIMAfit?
KLIMAfitiga - projekti abil, mis on kooskõlas Baden-W&uuml...

22.11.2023 09:00

Fluxi pumbad Brau Beviale'is
alates 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Eksponent: FLUX Pumps Corporation USA

<...

12.04.2023 11:00

FLUX - tuleviku tööandja
FLUX-GERÄTE GMBH sai pitseri "Tuleviku tööandja"
Usaldusväärne tooraine ekstraheerimine seebi tootmiseks