Kataloog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

27.11.2023 01:11

FLUX-GERÄTE GMBH on tunnistatud ametlikuks KLIMAfit ettevõtteks

Mis on KLIMAfit?
KLIMAfitiga - projekti abil, mis on kooskõlas Baden-Württembergi liidumaa KLIMAfit rahastamissuunistega - koostavad ettevõtted Arqum GmbH toel oma kasvuhoonegaaside bilansi ja töötavad välja majanduslikult otstarbekad meetmed energiatõhususe parandamiseks ja individuaalsete heitkoguste vähendamiseks. Programmis osalemine ei ole seega kasulik mitte ainult kliimakaitse, ressursside kasutamise ja operatiivse oskusteabe, vaid lõppkokkuvõttes ka kulude kokkuhoiu seisukohast. Programm keskendub kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamisele.

Rakendamine ja projekti sammud
Kuue kuu jooksul koolitatakse osalevaid ettevõtteid konsultantide poolt neljal seminaril kõigis kliimaga seotud teemades. Samuti kutsutakse väliseksperte, kes annavad aru praegustest tavadest ja uutest, uuenduslikest tehnoloogiatest iga põhiteema puhul. Paralleelselt töötubadega toimuvad individuaalsed nõustamised moodustavad projekti tuumiku. Nendel kohtumistel viiakse iga projektis osalejaga läbi individuaalne olulisuse analüüs, et määrata kindlaks kasvuhoonegaaside bilansi ulatus. Kui kasvuhoonegaaside bilanss on edukalt koostatud, näidatakse osalejatele individuaalselt ja konsultantide toel, millistes valdkondades on potentsiaali optimeerimiseks, et heitkoguseid süstemaatiliselt vähendada ja kulusid kärpida. Need lähenemisviisid fikseeritakse meetmeprogrammis ja rakendatakse projekti käigus ja võimaluse korral ka pärast seda.

Kasvuhoonegaaside bilanss
KLIMAfit'i peamine sisu on iga osaleva ettevõtte individuaalse kasvuhoonegaaside bilansi struktuurne koostamine, mis põhineb kasvuhoonegaaside protokolli nõuetel ja põhimõtetel. Nn Scope 1 (=kaudsed heitkogused) ja Scope 2 (=kaudsed heitkogused) heitkogused peab iga osalev ettevõte kindlaks määrama kohustusliku sisuna. Need hõlmavad elektri- ja kütteenergia tarbimisest ning sõidukipargist tulenevaid heitkoguseid. Olulisuse analüüsi kasutatakse ka selleks, et määrata kindlaks, millised Scope 3 heitkogused (= eelnev/järgmine heitkogus) lisatakse ettevõtte bilanssi, lähtudes koguse, andmete kättesaadavuse ja mõju ulatuse kriteeriumidest. Siia kuuluvad näiteks tööreisid, ostetud kaubad, pendelrännaku heitkogused, transport ja üritused. Selle tulemuseks on iga ettevõtte individuaalsed bilansipiirid.

Projekti lõpetamine
Projekti lõpus kontrollib sõltumatu komisjon nõutud kriteeriumidele vastavust. Kõik osalevad organisatsioonid saavad kõrgetasemelisel üritusel auhinna.


Tulemus
Kulude vähendamine ja samaaegne panustamine kliimakaitsesse - need olid eesmärgid, mille FLUX-GERÄTE GMBH seadis endale koostöö alustamisel 2022. aasta septembris. Veidi üle üheksa kuu kestnud projektiperioodi jooksul õnnestus FLUXil määratleda suur hulk üksikuid meetmeid heitkoguste ja kulude vähendamiseks ning seetõttu tunnustati teda lõpuks ka ametliku KLIMAfit-ettevõttena.

FLUXi kliimajuhtmik
FLUX-GERÄTE GMBH
Maailma esimene elektriline trumlipump ristiti 1950. aastal FLUXiks. Sellest ajast alates on trummelpumpade tehnoloogia vaieldamatu pioneer omandanud silmapaistvaid teadmisi ja kogemusi ka paljudes teistes pumbatehnoloogiavaldkondades. Nüüdseks ulatub ulatuslik tootevalik mitmesugustest pumbatüüpidest koos mootorite, vooluhulgamõõtjate ja tarvikutega kuni seadmete ehitamise allsüsteemide ja spetsiaalsete süsteemilahendusteni, nagu näiteks tünni tühjendussüsteemid. Rahvusvaheliselt tegutsev pereettevõte oma 7 tütarettevõtte ja arvukate esindustega tarnib oma tooteid enam kui 100 riiki üle maailma.

Veel uudiseid

22.11.2023 09:00

Fluxi pumbad Brau Beviale'is
alates 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Eksponent: FLUX Pumps Corporation USA

<...

12.04.2023 11:00

FLUX - tuleviku tööandja
FLUX-GERÄTE GMBH sai pitseri "Tuleviku tööandja"
Usaldusväärne tooraine ekstraheerimine seebi tootmiseks